'The Grand Tour': Dit weten we over de nieuwe special

'The Grand Tour': Alles over de nieuwe special

De serie The Grand Tour gaat snel verder met een nieuwe aflevering in Wales.

Jim Pedd, 24 augustus 2021 om 10:54

Fans van The Grand Tour moesten enorm geduldig zijn voor de release van de meest recente special, Lochdown. Er zaten bijna acht maanden tussen de aflevering in Madagascar en de Schotse special.
Nu blijkt dat fans vermoedelijk niet nog eens zo lang hoeven te wachten op de eerstvolgende special. De Wales-aflevering is namelijk al bijna opgenomen en komt er in rap tempo aan.

Nieuwe special
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn al begonnen met de opnames van de eerstvolgende aflevering. Er is geen officiële aankondiging geweest over de release, maar het gerucht gaat dat deze dit jaar nog te zien zou moeten zijn.

De makers besloten om The Grand Tour weer dicht bij huis op te nemen, simpelweg omdat de reisrestricties het nog altijd moeilijk maken om een nieuwe special op te nemen in Rusland, wat eigenlijk het idee was.

De productie ging van start vrijwel direct nadat Lochdown af was. "We zijn aan het plannen, maar een land kan heel snel ineens op rood gaan," aldus uitvoerend producent Andy Wilman.

Op dit moment is dus ook niet bekend waar ze heen gaan. "Maar we willen een nieuwe aflevering opnemen in de herfst en eentje in februari. Want als we dat niet doen, produceren we geen content."
Lees meer over: The Grand Tour, Wales, Prime Video, Amazon, Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond

Populair nieuws