search
'Doctor Who' onthult eerste details van seizoen 13!
Series / Nieuws

'Doctor Who' onthult eerste details van seizoen 13!

De serie Doctor Who komt met een uitgebreide synopsis voor zijn dertiende seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het nieuwe seizoen van Doctor Who komt eraan. De dertiende reeks heeft wederom een hoofdrol voor Jodie Whittaker, die in de zes afleveringen haar afscheid neemt van de rol. Dat doet ze samen met showrunner Chris Chibnall.

AMC heeft in zijn uitzendoverzicht onthuld dat de serie in de herfst van start moet gaan. In combinatie daarmee, kwam AMC met een uitgebreide synopsis van het nieuwe seizoen.

Alles bevragen
Uit de synopsis blijkt duidelijk dat de Doctor nog een complete geschiedenis te verkennen heeft die ze niet kent. Hier volgt de synopsis:

Ze is terug. De Dertiende Doctor keert terug voor de dertiende reeks in een zesdelige Event Special. Sinds hun laatste epische gevecht in Revolution of the Daleks, hebben de Doctor en Yaz het universum samen verkent. Maar de Doctor heeft enorm veel vragen over haar verleden en zoekt daarom naar antwoorden.

Dit door adrenaline aangevuurde universum-spannende seizoen ziet ook een toevoeging aan de TARDIS in de vorm van acteur en komiek John Bishop, die zich bij de cast voegt als Dan Lewis en snel zal ontdekken dat er meer in het universum zit dan hij ooit had durven geloven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen