search
'Costa!' komt terug en Katja Schuurman is terug van de partij!
Series / Nieuws

'Costa!' komt terug en Katja Schuurman is terug van de partij!

Van de originele cast blijft echter zo goed als niemand meer over...

Het ooit zo populaire Costa! krijgt een remake. De film was de absolute zomerhit in het jaar 2001 en betekende voor veel leden van de cast de start van een bloeiende carrière.

Het succes van de in 2001 uitgebrachte film zorgde ervoor dat er ook een serie verscheen die in totaal vier seizoenen kreeg. Naarmate de seizoenen vorderden nam de populariteit van de reeks af, vooral door het vertrek van verschillende populaire leden van de cast.

Remake
De oorspronkelijke film die verscheen in het jaar 2001 was voor verschillende acteurs waaronder niet alleen Katja Schuurman, maar ook Georgina Verbaan en natuurlijk Daan Schuurmans hun eerste grote speelfilm.

Voor de nieuwe film die wordt uitgebracht geldt dat de cast er helemaal anders uitziet. De nieuwe hoofdrolspelers zijn dan ook onder meer Abbey Hoes en Stephanie van Eer.

Toch is er nog één bekende naam uit de oorspronkelijke cast die wel terug haar opwachting maakt in Salou, namelijk Katja Schuurman. Zij zal ook in de nieuwe speelfilm te zien zijn.

Wanneer de film precies moet gaan verschijnen en of er mogelijks ook al wordt gedacht aan het uitbrengen van een nieuwe serie is niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen