search
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

De top drie is weer bekend. Welke series werden massaal bekeken op Netflix?

We hebben weer een nieuwe top drie best bekeken series op Netflix. En die is opmerkelijk weinig veranderd.

Vorige week stond Hit & Run bovenaan het lijstje meest bekeken series, en dat is deze week ook. De nummer drie van vorige week, Spoorloos, steeg een stek ten koste van Outer Banks.

De top drie
Hier volgt de top drie:

1. Hit & Run: Deze Israƫlische Original staat nu voor de tweede week op de eerste stek. Ook staat de film nu drie weken in de top drie. Niet slecht dus! Hij draait om een getrouwd man, Sergev Azulai, wiens leven op de kop komt te staan als zijn vrouw vermoord wordt bij een mysterieus hit & run ongeluk in Tel Aviv. Hij zoekt nog vol in de rouw naar de moordenaars van zijn vrouw en ontdekt in deze spannende serie een aantal gruwelijke geheimen die ze voor hem had.

2. Spoorloos: We hebben stuivertje gewisseld met de tweede en derde plek, want deze Harlan Coben-verfilming stond eerst op de derde plek en nu dus de tweede. Deze misdaadserie verliest een man twee van zijn naasten. Tien jaar later stuit hij opnieuw op een duizelingwekkend mysterie als zijn vriendin verdwijnt.

3. Outer Banks: De hekkensluiter is het tweede seizoen van Outer Banks en dat laat zien hoe tiener John B en zijn drie beste vrienden op een eiland met rijken en armen moeten zoeken naar een legendarische schat. Die heeft iets te maken met de verdwijning van zijn vader.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen