search
Wat je van 'Stranger Things' seizoen 4 kunt verwachten
Series / Nieuws

Wat je van 'Stranger Things' seizoen 4 kunt verwachten

Het seizoen van Stranger Things wordt groter en duisterder, en zo.

Het vierde seizoen van Stranger Things laat nog wel even op zich wachten. Netflix onthulde even geleden dat we tot in 2022 moeten wachten. Maar wat kunnen we dan verwachten?

Actrice Natalia Dyer, die Nancy Wheeler spreekt, sprak met W Magazine over het nieuwe seizoen. Ondanks dat ze logischerwijs niet veel kan zeggen, belooft ze wel een groter en meer duister seizoen.

Seizoen 4: Groots en anders
"Ik kan niet veel zeggen. Het is groter, het is duisterder en het wordt geweldig. Het is zo'n moeilijke vraag. Ik heb zoiets van, 'kan ik dat zeggen?'," aldus Dyer. "Weet je, we gaan zo'n beetje verder waar we gebleven waren. [...] En ik zal zeggen, ik ben de 'kinderen' echt gaan bewonderen in onze show. Het zijn geen kinderen meer."

"En er gebeuren steeds grotere en gekkere dingen in elk seizoen sinds het eerste. Ik ben gedeeltelijk zo enthousiast over deze, omdat de manier waarop we hem opnamen zo anders voelde, zo groots," voegde ze eraan toe.

Nog altijd wordt het seizoen door de Duffer Brothers opgenomen. En nog even ter herinnering, het derde seizoen verscheen op 4 juli 2019 op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen