search
'The Boys' seizoen 3 is het grootste tot nu toe
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 3 is het grootste tot nu toe

De visuele effecten in The Boys seizoen 3 zijn ongelofelijk groots.

De visual effects supervisor van het derde seizoen van The Boys zegt dat de visuele effecten groter dan in voorgaande seizoenen zullen zijn.

The Boys is gebaseerd op de comics van Garth Ennis en Darick Robertson. Komend jaar zal de serie richting zijn derde seizoen op Prime Video gaan, waar het een grote hit was met zes Emmy-nominaties in het eerste seizoen. Bovendien trok het eerste seizoen in tien dagen tijd maar liefst 8 miljoen kijkers.

Grote serie
Centraal staat een groep ondergrondse burgerwachten die het opnemen tegen wezens met superkrachten. Volgens The Boys gaat het om superhelden die hun krachten misbruiken. De serie is uiterst gewelddadig en wordt alleen maar harder in het volgende seizoen.

Dan ontmoeten we namelijk ook de beruchte Soldier Boy, die gespeeld wordt door Jensen Ackles.

En nu vertelt VFX-supervisor Stephan Fleet dat het seizoen groter dan ooit is. Dit vertelde hij: "We kunnen de boel naar een iets verhoogd niveau van realiteit en absurditeit tillen," begon hij.

"Maar we kijken altijd of het werkt en als onderdeel van onze wereld voelt. Mensen zijn slim genoeg om voorbij het mooie werk te kijken. Ze willen iets dat hen ook echt raakt, begrijp je? Dat is waar het echte goud ligt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen