Eerste teaser voor het laatste seizoen van 'The Walking Dead: World Beyond'

Eerste teaser The Walking Dead: World Beyond S2

The Walking Dead: World Beyond krijgt nu al een teaser voor het aankomende tweede seizoen.

Jim Pedd, 25 augustus 2021 07:51

Het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond komt eraan. We duiken in een nieuwe teaser voor de serie achter de schermen en zien hoe de opnames plaatsvinden.

The Walking Dead: World Beyond pikt straks de draad op direct na het einde van het eerste seizoen. We zullen dus in de tien afleveringen van dit laatste seizoen zien hoe het Iris, Felix, Will en de rest vergaat in hun pogingen om Hope, Elton en Silas te redden.

Groot gevaar
We kregen al eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien tijdens de virtuele San Diego Comic-Con en nu is er dus een nieuwe video die duikt achter de schermen. We zien onder meer de plek waar Iris en Felix een mysterieuze nieuwe groep tegenkomen na de ontsnapping van Will uit een Civic Republic-faciliteit.

"Ze lijken een groep potentiƫle bondgenoten. Ik kan je zeggen dat we meer gaan leren over wie zij zijn en waar zij vandaan komen en hoe ze in het groter geheel passen," aldus medebedenker Matt Negrete.

"Ik wil niet al te veel weggeven, maar ik denk dat het om een heel andere groep gaat dan wat we tot nu toe eerder gezien hebben in het Walking Dead Universe. En ik kan je ook zeggen dat ze hun eigen unieke relatie met de CRM hebben."

In deel 2 van de twee seizoenen durende miniserie, die op 3 oktober terugkeert, nemen onze helden het dus weer op tegen de Civic Republic Military. Hieronder kan je de beelden zien:


Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, AMC, Teaser

Populair nieuws