Succesvolle 'Yellowstone' krijgt prequel-serie '1883'

'Yellowstone' krijgt prequel-serie '1883'

Paramount wil maar wat graag de wereld van de western-serie uitbreiden voor de fans.

Zilko Tarici, 25 augustus 2021 13:55

Volgens Deadline wordt er momenteel gewerkt aan een gloednieuwe prequel-serie van Paramounts Yellowstone.
De serie draagt de titel 1883 en laat zien hoe de familie Dutton eigenaar werd van de grootste ranch in Montana. De opnames van de serie zouden ondertussen al begonnen zijn in Fort Worth, Texas. Regisseur van de pilot-aflevering is Taylor Sheridan, die we kennen als scenarist van Sicario, Wind River, Sons of Anarchy en alle 10 de afleveringen van het eerste seizoen van Yellowstone.

Texas naar Montana
Daarnaast weten we dat de serie zich voornamelijk zal richten op Elsa (Isabel May), de oudste dochter van John en Margaret Dutton. Er is verder nog maar weinig bekend over de prequel, maar we zullen waarschijnlijk zien hoe de familie hun thuis in Texas verlaat en voor een beter leven verhuist naar Montana.

Toevoegingen aan de cast zijn Monica Garrett en Sam Elliott. Elliott zal de rol spelen van een Pinkerton-agent genaamd Shea Brennan, die de Duttons volgt naar Montana, terwijl Garrett zijn rechterhand speelt.

Het is nog onbekend wanneer we 1883 precies kunnen verwachten. Het vierde seizoen van Yellowstone gaat op 7 november 2021 van start.
Bron: Comingsoon

Lees meer over: Yellowstone, 1883, Kevin Costner, Monica Garrett, Sam Elliott, Taylor Sheridan, Luke Grimes

Populair nieuws