Succesvolle 'Yellowstone' heeft goed nieuws voor je

Opvallende 'Yellowstone' heeft goed nieuws

De serie Yellowstone krijgt een spin-off en daarvan zijn nu castleden gevonden.

Jim Pedd, 6 augustus 2021 om 10:15

Tim McGraw en Faith Hill, een heus power couple in de countrymuziek, gaat naar het kleine scherm. Ze maken straks hun televisiedebuut in de serie 1883, de prequel op het populaire Yellowstone.
McGraw staat bekend met hits als Live Like You Were Dying en Humble And Kind. Hij is geen vreemde voor acteren, met onder meer een rol in The Blind Side van Sandra Bullock uit 2009. Hill staat verder bekend om de succesvolle nummers Breathe en The Way You Love Me. Ook zij acteerde, onder meer in The Stepford Wives uit 2004 met Nicole Kidman.

Een rol in 1883
Het in het echt getrouwde Grammy-winnende koppel zal een gehuwd koppel spelen in de serie 1883 voor Paramount+. Dat meldde ViacomCBS. Naast hen tekende Oscar-winnaar Sam Elliott ook voor de serie.

Toen Yellowstone in 2018 in première ging op Paramount Network, bleek het een groot succes. De prequelserie heeft rollen voor Kevin Costner, Wes Bentley, Kelly Reilly en Luke Grimes als leden van de Dutton-familie, generaties voordat Yellowstone van start gaat.

McGraw speelt de patriarch van de familie, James Dutton en Hill speelt de rol van de matriarch, Margaret Dutton. In een poging om de Amerikaanse droom te realiseren en te ontkomen aan armoede, reizen de Duttons door de westelijke grens en naar Montana.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Yellowstone, Tim McGraw, Faith Hill, 1883

Populair nieuws