Populaire Bryan Cranston-serie 'Your Honor' heeft goed nieuws

Your Honor krijgt tweede seizoen

De serie Your Honor met Bryan Cranston in de hoofdrol gaat door!

Jim Pedd, 26 augustus 2021 10:14

De Showtime-serie Your Honor van Bryan Cranston is vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat is heel goed nieuws voor fans!
In Your Honor speelt Cranston de rol van Michael Desiato. Hij is een rechter in New Orleans, die zijn eigen ethische normen en waarden moet herijken nadat zijn tienerzoon betrokken raakt bij een hit-and-run. De boel wordt nog complexer als blijkt dat het slachtoffer de zoon van een lokale misdaadbaas, Jimmy Baxter, was.

Tweede seizoen
Het eerste seizoen had een indrukwekkende reeks acteurs en nu komt er dus een tweede rits afleveringen, waarin we dat vermoedelijk weer zullen zien.

Peter Moffat blijft de showrunner en uitvoerend producent van de televisieserie. Net als bij het eerste seizoen, zijn er ook nu weer tien afleveringen besteld.

Het tweede seizoen is iets waar televisiezender Showtime naar uitkijkt. Gary Levine, de entertainment-chef van Showtime, had lof voor het acteerwerk en schrijfwerk: "We zijn echt weggeblazen door Your Honor, door de kracht van de verhalen van Peter en de diepgang van Bryans spel."

Bovendien zijn de kijkcijfers erg goed. "Stel je voor hoe blij wij waren toen Peter vertelde meer verhaal te hebben om te vertellen en dat Bryan vertelde meer te willen maken. Dus voor miljoenen fans wereldwijd heb ik nieuws!"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Your Honor, Bryan Cranston, Seizoen 2

Populair nieuws