De nieuwe serie van Bryan Cranston 'Your Honor' is een groot succes

De nieuwe serie van Bryan Cranston is groot succes

Your Honor met Bryan Cranston is echt een bijzonder groot succes voor Showtime.

Jim Pedd, 19 februari 2021 om 07:04

Showtime boekt een groot succes met een nieuwe serie van Bryan Cranston: Your Honor. De serie is mede gemaakt door Peter Moffat en brak records voor de televisiezender.
Your Honor blijkt het grootste debuutseizoen in de geschiedenis van Showtime beleefd te hebben. De tragische conclusie van de serie was op 14 februari te zien op Showtime en trok, op alle platformen bij elkaar, een kleine 1,7 miljoen kijkers. Dat is 29 procent meer dan de aflevering daarvoor (1,35 miljoen kijkers).

Heel wat kijkers
Als je alle platformen meetelt, doet de serie het trouwens echt goed, met 7,4 miljoen kijkers (dan reken je ook Showtime Anytime, Hulu, Amazon Prime Video en YouTube TV mee). Verder verdubbelde het aantal kijkers, want de serie begon met 744.000 kijkers voor de eerste aflevering.

De serie draait om een gerespecteerd rechter in New Orleans, Michael Desiato. Hij wordt gespeeld door Bryan Cranston. Voor Desiato staat er veel op het spel: zijn tienerzoon Adam (Hunter Doohan) reed per ongeluk iemand aan, vluchtte weg en kwam er later achter dat die persoon om het leven kwam.

Dat leidt tot een spel van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. Een bijzonder sterke serie, die ook echt de moeite van het kijken waard is.

Lees ook: 'Your Honor' krijgt dan toch geen tweede seizoen meer

Bron: Variety

Lees meer over: Your Honor, Showtime, Bryan Cranston

Populair nieuws