Netflix onthult releasedatum van mega-fantasyserie 'Magic the Gathering'

Netflix onthult release van 'Magic the Gathering'

Magic the Gathering komt volgend jaar dan eindelijk op Netflix te staan.

Jim Pedd, 26 augustus 2021 om 09:38

De Magic: The Gathering-serie van Netflix komt eind 2022 pas uit. De serie wordt gebaseerd op het populaire spel van Richard Garfield en kwam in 1993 uit.
Al jaren wordt er druk gewerkt aan een film en sinds kort een serie op basis van de franchise. Gek is dat niet, want wereldwijd zijn er zo'n 35 miljoen mensen die het spel spelen.

In 2022 te zien
De ontwikkeling van een Magic: The Gathering-film van Hasbro en Universal begon meer dan een decennium geleden. Uiteindelijk werden de rechten verkocht aan 20th Century Fox, die ze weer in 2019 liet gaan en overdroeg aan Hasbro en Netflix.

Sindsdien werkten de Russo-broers aan het project, en nam Jeff Kline het uiteindelijk over als nieuwe showrunner. Het is onduidelijk waar het nu heen gaat, maar de animatieserie heeft een hoofdrol voor Brandon Routh als Gideon Jura.

Routh vertelde: "Ik hou van deze wereld en ik ben enorm enthousiast dat ik onderdeel ben van deze animatieserie. Ik hoop dat jullie er allemaal van gaan genieten in 2022. Dank aan de Magic-fans en ik zie jullie straks in het multiversum."

Details zijn er verder helaas nog niet.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Magic the Gathering, Netflix, Brandon Routh

Populair nieuws