search
Netflix voegde deze week 13 series nieuw toe: Check hier het overzicht
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 13 series nieuw toe: Check hier het overzicht

Er verschenen weer heel wat nieuwe series op Netflix de afgelopen zeven dagen.

Deze week was het druk op Netflix. Er verschenen heel wat nieuwe series op de streamingdienst en we zetten alle nieuwe titels voor je op een rij!

Chesapeake Shores (S05E02): Een verrassend verzoek leidt tot een ongemakkelijk gesprek voor Jess. Elders botst Brees verleden met het heden. Abby neemt afscheid van Trace.

Legends of Tomorrow (S06E08): Ava probeert een oude bekende die zich bij de Legends wil aansluiten te slim af te zijn. Zari is op zoek naar de waarheid over John en de Fountain of Imperium.

Oggy Oggy (1 seizoen): Ga mee op pad met de schattige kitten Oggy en zijn kattenvriendjes in een kleurrijke kattenwereld. Samen hebben ze bakken plezier en beleven ze waanzinnige avonturen.

Joao de Deus - Cura e Crime (1 seizoen): Medium João Teixeira de Faria wordt op handen gedragen en verwerft internationale faam voordat slachtoffers, aanklagers en de pers gruwelijk misbruik onthullen.

Edens Zero (1 seizoen): Op de Edens Zero begint een eenzame jongen, die de zwaartekracht naar zijn hand kan zetten, aan een avontuur om de legendarische ruimtegodin Moeder te ontmoeten.

Family Reunion (4 seizoenen): Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

Open Your Eyes: In de nasleep van een tragedie, lijdt een tiener aan geheugenproblemen. Met andere patiënten in het ziekenhuis, herstelt ze.

Clickbait: In deze thriller bieden acht verschillende perspectieven opwindende aanwijzingen om een gruwelijke moord op te lossen.

Motel Makeover: Twee ondernemers besluiten hun bedrijf uit te breiden door een oud motel in Ontario te renoveren, net voordat de coronapandemie uitbreekt.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes: Ze is terug uit de dood en verlangt naar bloed. Ondertussen heeft het begrafenisbedrijf van haar familie hard klanten nodig.

Titletown High: Een realityserie rond sport die kijkt naar het leven op en naast het veld, bij de leden van het Valdosta High School footballteam.

Nevertheless: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4): Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen