Dan Brown's 'The Lost Symbol' onthult een spannende trailer

'The Lost Symbol' onthult een spannende trailer

De serie The Lost Symbol ziet er behoorlijk spannend uit en is het televisiedebuut van Robert Langdon.

Jim Pedd, 28 augustus 2021 om 11:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Schrijver Dan Brown bracht in 2003 het boek The Da Vinci Code uit, waarmee hij definitief zijn doorbraak beleefde. Intussen zijn er heel wat boeken verschenen over de hoofdpersoon daarin, Robert Langdon. En die krijgt straks een serie: The Lost Symbol.
De serie is gebaseerd op dat boek, en volgt Robert Langdon tijdens een speurtocht om een samenzwering op te lossen met mogelijk wereldwijde gevolgen. Op 16 september is de serie op streamingdienst Peacock te zien, en nu is er een nieuwe trailer vrijgegeven.

The Lost Symbol
Peacock kwam niet alleen met de trailer, maar ook met een nieuwe omschrijving:

Gebaseerd op de internationale bestseller van Dan Brown. The Lost Symbol volgt de vroege avonturen van de jonge symboloog Robert Langdon van Harvard, die een reeks dodelijke puzzels moet oplossen om zijn ontvoerde mentor te redden en een gevaarlijke wereldwijde samenzwering op moet lossen.

De franchise kent meerdere boeken, en drie films, waarin Tom Hanks de hoofdrol van Langdon speelde: Angels & Demons, The Da Vinci Code en Inferno. Oorspronkelijk werd The Lost Symbol ontwikkeld als film, maar Ashley Zukerman neemt het in deze serie over van Hanks. Hieronder de trailer:

Lees meer over: Dan Brown, The Lost Symbol, Peacock

Populair nieuws