search
Netflix voegt maar liefst 31 series nieuw toe in september

Netflix voegt maar liefst 31 series nieuw toe in september

Het wordt een megadrukke maand op Netflix, zo druk dat we nu al niet weten wat we moeten streamen!

Jim Pedd
Er verschijnen tientallen nieuwe series op Netflix in de maand september. We zetten alle nieuwe toevoegingen die vandaag zijn aangekondigd voor je op een rij.

How to be a Cowboy (1 september): Dale Brisby gebruikt sociale media en rodeovaardigheden om cowboytradities levend te houden. En nu laat hij de wereld zien hoe je een echte cowboy moet zijn, ouwe vrind.

Chicago Fire seizoen 1-4 (1 september): Het verhaal van brandweerlieden in de stad Chicago, zowel persoonlijk als professioneel.

Q-Force (2 september): Een gay superspion en zijn strijdlustige LGBTQ-team willen laten zien dat de geheime dienst hen ten onrechte onderschatte. Vandaag West-Hollywood, morgen de hele wereld!

La Casa de Papel Part 5: Volume 1 (3 september): Het wordt levensgevaarlijk als het plan van de Professor barsten begint te vertonen, en het team zowel binnen als buiten de Banco de España vijanden moet afweren.

On the Verge (7 september): Vier vrouwen - een chef, een alleenstaande moeder, een erfgename en een werkzoekende - worstelen met liefde, werk en een midlifecrisis in het L.A. van voor de pandemie.

The Circle seizoen 1 (vanaf 8 september): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Into the Night seizoen 2 (8 september): Als een mysterieuze kosmische gebeurtenis chaos veroorzaakt op aarde, proberen de passagiers en bemanning aan boord van een gekaapte nachtvlucht de zon voor te blijven.

Metal Shop Masters (10 september): In deze wedstrijdserie, moet een groep metaalkunstenaars het tegen elkaar opnemen met epische opdrachten. Een van hen wint 50.000 dollar.

Lucifer seizoen 6 (10 september): De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5 (14 september): De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

The World's Most Amazing Vacation Rentals seizoen 2 (14 september): In deze realityserie bezoeken drie reizigers vakantiehuizen over de hele wereld. Ze delen deskundige tips en trucs en houden rekening met ieder budget.

Too Hot to Handle Latino (vanaf 15 september): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de "‹"‹hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Nailed It! seizoen 6 (15 september): In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Final Space seizoen 3 (16 september): Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Squid Game (17 september): Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

Chicago Party Aunt (17 september): Diane is een geïdealiseerde probleemmaker die het talent heeft het volwassen worden te vermijden. Haar neefje die op zoek is naar zingeving, heeft een extra plekje in haar hart.

Sex Education seizoen 3 (17 september): Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Superstore seizoen 1-5 (20 september): Een kijk op de levens van de medewerkers in een grote dozenwinkel.

Love on the Spectrum seizoen 2 (21 september): Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder.

Dear White People volume 4 (22 september): Studenten van kleur krijgen te maken met dagelijkse vernederingen en achterbaks gekonkel op een Ivy League-universiteit die lang niet zo liberaal is als deze zelf denkt.

Jaguar (22 september): In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep agenten op zoek naar gerechtigheid en de honderden nazi's die na WO II naar Spanje vluchtten.

Hospital Playlist seizoen 2 (23 september): Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.

Pose seizoen 3 (23 september): In 1987 start de in de ballroomscene bekende lhbt'er Blanca haar eigen huis en neemt een getalenteerde danser en een op een yuppie verliefde prostituee onder haar hoede.

Jailbirds New Orleans (24 september): Ruzie, geflirt en gepraat vindt plaats tussen de vrouwen in het Orleans Justice Centre, een brute realityserie.

Blood & Water seizoen 2 (24 september): Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.

Midnight Mass (24 september): Na de komst van een mysterieuze priester gebeuren er miraculeuze dingen en verschijnen er beangstigende voortekenen. Van de maker van 'The Haunting of Hill House'.

Ganglands (Braqueurs) (24 september): Als zijn nichtje het pad kruist met een gewelddadige en machtige drugsbaron, komt de dief Mehdi met zijn crew lijnrecht tegenover hem te staan.

The Chestnut Man (29 september): Deze duistere misdaadserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup. We volgen daarin het onderzoek dat gedaan wordt naar een bizarre moordenaar die ervoor kiest om bij elk van zijn slachtoffers een handgemaakt poppetje van kastanjes achter te laten.

MeatEater seizoen 10, deel 1 (29 september): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Luna Park (30 september): In het Rome van de jaren 60 leidt een ontmoeting tussen een kermismeisje en een meisje van rijke komaf tot intriges, geheimen en nieuwe, onverwachte liefdes.

Love 101 seizoen 2 (30 september): Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.

Aanbevolen artikelen