'Entourage'-maker is boos op HBO Max

'Entourage'-maker is boos op HBO Max

Hij denkt dat HBO Max bewust doet alsof Entourage niet op de streamingdienst staat.

Jim Pedd, 2 mei 2021 om 14:25

Doug Ellin gelooft dat HBO Max heel bewust Entourage verbergt voor de kijkers. De serie staat nou niet bepaald bekend om z'n politieke correctheid en volgens Ellin wordt hij daarom verstopt op de streamingdienst.
De serie Entourage kwam in 2011 tot een einde, na acht seizoenen op HBO. Een decennium later vindt Ellin dat HBO niet goed omgaat met de serie, wat volgens hem allemaal komt omdat de serie bepaald niet politiek correct is.

Enige boosheid
"Entourage bleek verstopt te zijn in de categorie 'wensvervullende series' op HBO Max. En dat is vreemd. We zijn bijna elk jaar genomineerd voor een Emmy en een Golden Globe, dus om ons niet helemaal vooraan het lijstje van 'must-see komedies' te zetten, is wat mij betreft echt bizar," aldus Ellin.

"Het lijkt eigenlijk alleen maar veranderd te zijn, omdat fans de serie weer zijn gaan kijken. Maar het zou mooi zijn als HBO een beetje het gevoel zou geven dat het blij is met deze 96 afleveringen aan content. Ik kon 'E-N-T-O' intypen op HBO Max en dan zag ik Curb Your Enthusiasm! Waar gaat dat over? En ik houd van Curb."

Nu staat de serie wel weer op het lijstje 'must-see komedies'. "Ik vind het vreselijk, ook omdat Entourage niet het vulgaire mannenfeest was waarvan mensen doen alsof het dat is."
Bron: Yahoo

Lees meer over: Entourage, Doug Ellin, HBO Max, HBO

Informatie over de serie: Entourage

Populair nieuws