search
Is 'Entourage' de volgende in een lange rij series die een reboot krijgt?
Series / Nieuws

Is 'Entourage' de volgende in een lange rij series die een reboot krijgt?

De populaire serie Entourage zou zomaar eens een reboot kunnen krijgen van HBO.

Het zijn goede tijden voor fans van oude televisieseries. Zowat alles lijkt tegenwoordig wel een reboot te krijgen, of wordt teruggebracht middels een revival. Mogelijk kan Entourage zich bij dat lijstje voegen.

Daniel Richtman, die zo nu en dan goed zit met zijn verhalen, beweert dat HBO werkt aan een reboot van Entourage. Het is niet helemaal zeker welke vorm die moet krijgen, maar volgens hem wil HBO weer door met de serie.

Verhaal van Vincent Chase
Entourage nam acht seizoenen in beslag en was tussen 2004 en 2011 op HBO te zien. We volgen de carrière van Vincent Chase, gespeeld door Adrian Grenier.

In Entourage zagen we hoe Vincent langzaam aan populariteit won, en zijn vrienden daarin meenam. De serie werd geproduceerd door Mark Wahlberg en losjes op diens ervaringen als jonge acteur gebaseerd. Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara en Jeremy Piven rondden de cast af.

Of de serie terug keert blijft maar de vraag. In 2015 kwam er een film gebaseerd op de franchise uit, die redelijk okay werd ontvangen. Zouden nu genoeg mensen ook een revival willen?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen