search
Prime Video voegde 6 nieuwe series toe: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde 6 nieuwe series toe: Check hier welke

Het was een behoorlijk prima week op Amazon Prime Video. Check hier het nieuwe aanbod.

Sommige weken verschijnt er zowat niets op Amazon Prime Video, andere weken is het heerlijk druk. Deze week valt in die laatste categorie, met zes nieuwe toevoegingen. We zetten ze voor je op een rij.

Star Trek: Lower Decks (S02E03): Tendi krijgt een speciale opdracht van dr. T'Ana en roept daarbij de hulp in van Mariner. Aan boord van de USS Ceritos wordt Rutherford geobsedeerd door een mysterie waarbij de brugcrew is betrokken.

Nine Perfect Strangers (S01E04): Terwijl de gasten meer te weten komen over de unieke werkwijze van Tranquillum, moet iedereen voor zichzelf beslissen of hij of zij onder Masha's hoede wil blijven. Ondertussen ontvangt Masha zelf mysterieuze bedreigingen.

Kevin Can F**K Himself (seizoen 1): Kevin Can F**K Himself volgt het verhaal van Allison McRoberts (Murphy), een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de Sitcom Wife. Ze is mooi en kan tegen een grapje, zelfs als het tegen haar gericht is, en ze is getrouwd met een man die een huwelijks loterij gewonnen moet hebben. We volgen haar terwijl ze eindelijk wakker wordt en in opstand komt tegen de onrechtvaardigheden in haar leven. Kevin Can F**K Himself breekt met conventies en mengt multi-camera komedie met single-camera realisme om ons de vraag te laten stellen, wie en wat hebben we al die jaren uitgelachen?

Borats Lockdown in Amerika & De ontmaskering van Borat:
Sacha Baron Cohen zorgt voor real-life drama als hij als Borat Sagdivev vijf dagen doorbrengt met twee samenzweringstheoretici tijdens de piek van de Covid-19-pandemie. In De ontmaskering van Borat zien we hoe de theorieën van twee samenzweringstheoretici worden ontmaskerd door toonaangevende experts.

Borat: VHS-Cassette met materiaal dat "Sub-Acceptabel" geacht werd door het Kazachstaanse Ministerie van Censuur en Circumcisie: Nooit eerder vertoond materiaal van de prijswinnende film Borat Subsequent Moviefilm.

Fernando (seizoen 2): Het team van 'Fernando' heeft het voorrecht om getuige te zijn van het meest buitengewone stadium in de carrière van de coureur uit Asturië. In 2019 en begin 2020 heeft Fernando Alonso zich als doel gesteld om in de meest legendarische races ter wereld te rijden. Het eerste doel is de Triple Crown. Er is maar één coureur die dat is gelukt: Graham Hill in 1972.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen