search
'The Suicide Squad'-spinoff 'Peacemaker' al heel snel te zien?
Series / Nieuws

'The Suicide Squad'-spinoff 'Peacemaker' al heel snel te zien?

Er gaan geruchten dat de serie met John Cena al in 2021 gaat verschijnen.

Een paar weken geleden verscheen de film The Suicide Squad in de wereldwijde bioscoopzalen. Ondanks dat de opbrengst wat achterblijft, is de ontvangst wel erg sterk. Mogelijk krijgen we al snel de spinoff-serie Peacemaker te zien.

De serie Peacemaker gaat vooral over het gelijknamige personage van acteur John Cena die in de film ook al de show steelt. Regisseur James Gunn nam de serie alweer even geleden op en het leek erop dat de Peacemaker in januari 2022 zou verschijnen.

Peacemaker verschijnt mogelijk eerder
Via een een blog op de officiële website van DC Comics wordt nu gemeld dat Peacemaker al in 2021 verschijnt. Een exacte datum werd niet gegeven. Een trailer of iets dergelijks is ook nog niet beschikbaar.

De serie Peacemaker speelt zich af na de gebeurtenissen die je ziet in The Suicide Squad. Ook wordt er gekeken naar de oorsprong van Peacemaker en enkele van zijn andere missies.

Naast Cena zijn er rollen voor Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Freddie Stroma en Chukwudi Iwuji. Er verschijnen acht afleveringen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen