search

Ons nieuws van zondag 29 augustus 2021

Deze 'Vikings'-scène ging veel te ver
Series / Nieuws

Deze 'Vikings'-scène ging veel te ver

Na zes seizoenen kunnen we weer even naar de balans van Vikings kijken.

Vikings mag dan wel na zes seizoenen voorbij zijn, dat wil niet zeggen dat de serie de gemoederen dan niet bezig houdt. De site Looper bekeek eens welke momenten van de serie te ver gingen voor de kijker.

Gedurende zes seizoenen zien we in Vikings hoe het de Vikingen onder leiding van de legendarische Ragnar Lothbrok vergaat. Zijn opkomst van boer naar heerser is bepaald woelig en dat betekent dan ook dat er veel bloed te zien was. Een van de momenten in een van de seizoenen ging zelfs te ver voor veel kijkers.

Heel gruwelijk
De site Looper keek onder 637 Amerikanen hoe het met de gruwelijke momenten zit. Onderaan bungelde de berenaanval van Bjorn met 8,79% van de stemmen. Lagertha's begrafenis staat op de plek daarna met 10,52 procent van de stemmen. Vervolgens de nepdood van Ragnar met 15,23 procent en Judith die haar oor verliest met 25,59%.

Maar het meest gruwelijke moment in de serie Vikings is volgens Looper de publieke executie van Jarl Borg. Hij probeerde Ragnar en zijn mensen te verslaan, maar werd ter dood veroordeeld.

Ragnar voerde de blood eagle op hem uit, een gruwelijke dood waarbij hij zijn rug opende, en ribben verwijderde om vervolgens de longen via de achterkant te verwijderen. Dit moment kreeg 39,87 procent van de stemmen en niet onterecht, want het was ook echt enorm gruwelijk.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' gaat al je verwachtingen overtreffen
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' gaat al je verwachtingen overtreffen

The Book of Boba Fett is in december dan eindelijk te zien op streamingdienst Disney+.

We krijgen in december dan eindelijk The Book of Boba Fett te zien, en gloednieuwe serie op Disney+ in de Star Wars-franchise. Er is nog maar weinig bekendgemaakt over de serie sinds de aankondiging ervan.

Hoewel er nog drie maanden te gaan zijn tot de release, is er nog geen beeld vrijgegeven. Wel weten we dat Robert Rodriguez de uitvoerend producent van de serie is, en dat hij meerdere afleveringen regisseerde.

Al je verwachtingen overtreffen
Rodriguez sprak met de site Collider en werd gevraagd wat fans kunnen verwachten van de nieuwe serie. Hij vertelde natuurlijk bijna niets:

"Ik kan op dit moment vrijwel niets vertellen, maar het komt in december uit. Wacht maar tot je ziet wat je gaat krijgen. We gaan echt je verwachtingen overtreffen," aldus Rodriguez.

"Dat is alles wat ik kan zeggen. Ik kan het blijven ophypen, zoveel als ik maar wil. Maar weet dat het al je verwachtingen gaat overtreffen. Mensen gaan echt blij zijn als ze het te zien krijgen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
7 momenten uit de Netflix-serie 'Sex/Life' die je rode oortjes bezorgen
Series / Video/clip/featurette

7 momenten uit de Netflix-serie 'Sex/Life' die je rode oortjes bezorgen

De serie Sex/Life verscheen eerder dit jaar met een eerste seizoen op Netflix.

Op 25 juni dit jaar verscheen op Netflix de serie Sex/Life van bedenker Stacey Rukeyester, gebaseerd op het boek 44 Chapters About 4 Men van schrijver BB Easton. De serie bleek goed te scoren volgens de streamingdienst.

In Sex/Life botst het wilde seksuele verleden van een vrouw met het heden. Ze is een getrouwde moeder, maar als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven, gebeuren er warme dingen.

7 scènes uit 'Sex/Life' die je rode oortjes bezorgen
De hoofdrollen in Sex/Life zijn voor Sarah Shahi, Mike Vogel en Adam Demos en er staan op Netflix acht afleveringen. Aanvullende rollen zijn er voor Margaret Odette, Jonathan Sadowski, eghan Heffern, Amber Goldfarb en Li Jun Li.

Hieronder zie je een nieuwe video van Netflix waarin zeven scènes uit de serie te zien zijn. Deze zouden je rode oortjes moeten bezorgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Suicide Squad'-spinoff 'Peacemaker' al heel snel te zien?
Series / Nieuws

'The Suicide Squad'-spinoff 'Peacemaker' al heel snel te zien?

Er gaan geruchten dat de serie met John Cena al in 2021 gaat verschijnen.

Een paar weken geleden verscheen de film The Suicide Squad in de wereldwijde bioscoopzalen. Ondanks dat de opbrengst wat achterblijft, is de ontvangst wel erg sterk. Mogelijk krijgen we al snel de spinoff-serie Peacemaker te zien.

De serie Peacemaker gaat vooral over het gelijknamige personage van acteur John Cena die in de film ook al de show steelt. Regisseur James Gunn nam de serie alweer even geleden op en het leek erop dat de Peacemaker in januari 2022 zou verschijnen.

Peacemaker verschijnt mogelijk eerder
Via een een blog op de officiële website van DC Comics wordt nu gemeld dat Peacemaker al in 2021 verschijnt. Een exacte datum werd niet gegeven. Een trailer of iets dergelijks is ook nog niet beschikbaar.

De serie Peacemaker speelt zich af na de gebeurtenissen die je ziet in The Suicide Squad. Ook wordt er gekeken naar de oorsprong van Peacemaker en enkele van zijn andere missies.

Naast Cena zijn er rollen voor Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Freddie Stroma en Chukwudi Iwuji. Er verschijnen acht afleveringen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde 6 nieuwe series toe: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegde 6 nieuwe series toe: Check hier welke

Het was een behoorlijk prima week op Amazon Prime Video. Check hier het nieuwe aanbod.

Sommige weken verschijnt er zowat niets op Amazon Prime Video, andere weken is het heerlijk druk. Deze week valt in die laatste categorie, met zes nieuwe toevoegingen. We zetten ze voor je op een rij.

Star Trek: Lower Decks (S02E03): Tendi krijgt een speciale opdracht van dr. T'Ana en roept daarbij de hulp in van Mariner. Aan boord van de USS Ceritos wordt Rutherford geobsedeerd door een mysterie waarbij de brugcrew is betrokken.

Nine Perfect Strangers (S01E04): Terwijl de gasten meer te weten komen over de unieke werkwijze van Tranquillum, moet iedereen voor zichzelf beslissen of hij of zij onder Masha's hoede wil blijven. Ondertussen ontvangt Masha zelf mysterieuze bedreigingen.

Kevin Can F**K Himself (seizoen 1): Kevin Can F**K Himself volgt het verhaal van Allison McRoberts (Murphy), een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de Sitcom Wife. Ze is mooi en kan tegen een grapje, zelfs als het tegen haar gericht is, en ze is getrouwd met een man die een huwelijks loterij gewonnen moet hebben. We volgen haar terwijl ze eindelijk wakker wordt en in opstand komt tegen de onrechtvaardigheden in haar leven. Kevin Can F**K Himself breekt met conventies en mengt multi-camera komedie met single-camera realisme om ons de vraag te laten stellen, wie en wat hebben we al die jaren uitgelachen?

Borats Lockdown in Amerika & De ontmaskering van Borat:
Sacha Baron Cohen zorgt voor real-life drama als hij als Borat Sagdivev vijf dagen doorbrengt met twee samenzweringstheoretici tijdens de piek van de Covid-19-pandemie. In De ontmaskering van Borat zien we hoe de theorieën van twee samenzweringstheoretici worden ontmaskerd door toonaangevende experts.

Borat: VHS-Cassette met materiaal dat "Sub-Acceptabel" geacht werd door het Kazachstaanse Ministerie van Censuur en Circumcisie: Nooit eerder vertoond materiaal van de prijswinnende film Borat Subsequent Moviefilm.

Fernando (seizoen 2): Het team van 'Fernando' heeft het voorrecht om getuige te zijn van het meest buitengewone stadium in de carrière van de coureur uit Asturië. In 2019 en begin 2020 heeft Fernando Alonso zich als doel gesteld om in de meest legendarische races ter wereld te rijden. Het eerste doel is de Triple Crown. Er is maar één coureur die dat is gelukt: Graham Hill in 1972.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Matthias Schoenaerts op eerste beelden 'Django'
Series / Foto's

Matthias Schoenaerts op eerste beelden 'Django'

De serie Django belooft heel tof te worden en heeft een leuk Belgisch tintje.

De eerste beelden van Django zijn verschenen. Dat is een "high-concept reimagining" van de klassieke spaghetti-western, gemaakt voor de Europese televisiegiganten Sky Studios en Canal+.

Daarmee krijgen we een eerste blik op de tien afleveringen tellende serie, waarin matthias Schoenaerts en Noomi Rapace de hoofdrollen hebben.

De eerste beelden
Sky Studios gaf de beelden afgelopen vrijdag vrij, terwijl de opnames in Roemenië aan de gang zijn. Schoenaerts speelt de rol van Django uit de titel, en wordt vergezeld door Nicholas Pinnock als antagonist John Ellis, Rapace als dienst vijand Elizabeth en Lisa Vicari als Django's lang verloren gewaande dochter Sarah.

De serie Django is losjes gebaseerd op de gelijknamige film van Sergio Corbucci. De Engelstalige serie wordt verder ontwikkeld door de Franse productiefirma Atlantique Productions.

Het verhaal speelt zich af in de jaren 1860 en 1870. Sarah en John hebben de stad New Babylon opgericht, waar iedereen welkom is. Django zoekt intussen naar zijn dochter, en is geschokt dat hij haar daar vindt. Als Django gelooft dat de stad in gevaar is, doet hij alles om haar te redden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het is oorlog in trailer 'The Walking Dead: World Beyond'
Series / Trailer

Het is oorlog in trailer 'The Walking Dead: World Beyond'

Het tweede seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond ziet er tof uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Civic Republic Military is tot de tanden toe bewapend en helemaal klaar om te vechten voor het overleven van de mensheid in een nieuwe trailer voor het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond.

"Vandaag eren we onze Alliance of the Three," horen we een in het zwart geklede CRM-baas Elizabeth Kublek zeggen. Ze refereert daarmee naar de Civic Republic, Omaha en Portland. "Meer dan ooit moeten we samen sterk staan. Verenigd. De Civic Republic en haar leger zijn er klaar voor om te vechten voor het overleven van onze alliantie. Voor het overleven van de mensheid."

Tweede seizoen
Kublek is de vertegenwoordiger van de Civic Republic, een maatschappij die bestaat uit 200.000 overlevenden die in een geheime locatie leven.

In het eerste seizoen leerden we dat de Civic Republic haar best doet een geneesmiddel of oplossing te vinden voor de zombieplaag waar de wereld mee worstelt. Daarbij gebruiken ze de vader van Iris en Hope ook en dat hij enige tijd niets van zich laat horen vormt aanleiding voor de twee zussen om samen met vrienden Elton en Silas naar hem op zoek te gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans zijn nu al woedend over Netflix-serie 'Cowboy Bebop'
Series / Video/clip/featurette

Fans zijn nu al woedend over Netflix-serie 'Cowboy Bebop'

De serie Cowboy Bebop kan na de eerste foto's al rekenen op kritiek. Een van de castleden reageert.

Daniella Pineda is te zien als Faye Valentine in de aankomende live-action verfilming van de serie Cowboy Bebop van Netflix. Zij kreeg meteen kritiek van fans en gaat daar terecht hard tegenin.

Netflix gaf een paar foto's van de serie vrij. Pineda reageerde meteen op de kritieken van fans die het maar niets vonden dat Pineda te zien was als Valentine. "Ik wil mijn excuses aan fans aanbieden dat ik geen anatomische match met Faye Valentine ben. 1 meter 82, borsten met een dubbel-D-cup, middel van vijf centimeter. Ze zochten echt overal naar die vrouw, maar konden haar niet vinden. Het is heel gek, maar ze gingen uiteindelijk maar voor mijn korte kont."

Heel sarcastisch
Pineda was dus lekker sarcastisch in de video en grapte ook dat Netflix probeerde met behulp van een tijdmachine haar andere ouders te geven en haar er anders uit te laten zien. En dat haar outfit niet precies lijkt op die van het oorspronkelijke personage vindt ze natuurlijk ook erg; ze grapte dat het dunne papier in haar rondingen zou verdwijnen.De oorspronkelijke Cowboy Bebop-anime speelt zich af in 2071 en volgt een groep premiejagers die in de ruimte zoekt naar doelwitten. De serie werd heel goed ontvangen en wordt gezien als reden waarom het anime-genre doorbrak in de westerse wereld.

De live-action serie van Netflix is op 19 november te zien. Naast Pineda is ook John Cho als Spike Spiegel te zien, Mustafa Shakir als Jet Black en Alex Hassel als Vicious.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' van Netflix komt met een wel heel opvallende aflevering
Series / Nieuws

'Lucifer' van Netflix komt met een wel heel opvallende aflevering

Lucifer gaat richting z'n zesde en laatste seizoen en dat wordt heel bijzonder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucifer wentelt richting zijn zesde seizoen. Er komt een musicalaflevering in het nieuwe seizoen, die met behulp van het team van de serie Harley Quinn gemaakt is.

De serie werd in 2016 gelanceerd en volgt Lucifer Morningstar, die de hel achter zich laat en besluit om in Los Angeles te gaan leven. Hij opent eerst een eigen nachtclub, alvorens hij later als consultant van de LAPD aan de slag gaat.

Lucifer terugbrengen
Na drie seizoenen werd de serie door Fox geannuleerd. Gelukkig kwam Netflix snel langs om de serie een revival te gunnen.

Er is al een noir-musical-aflevering te zien geweest, een noir-aflevering en eentje waarin een ondersteunend personage de protagonist is. Er wordt dus heel wat geëxperimenteerd met de serie en dat is in het laatste seizoen niet anders.

Op 10 september kunnen we het hele zesde seizoen bekijken en onder de afleveringen blijkt zich er ook een te bevinden die geanimeerd is. Joe Henderson vertelde dat de serie gemaakt wordt met het team van de serie Harley Quinn:

"We hadden het erover een Hanna Barbera-achtige aflevering te maken. En toen wisten ze er ook wat Looney Tunes-invloeden in te stoppen, wat je heel goed zal gaan zien. Ik bedoel, we gaven hen onze instincten en daar gingen ze mee aan de slag. Ze zijn echt buitengewoon, ongelofelijk om mee te werken."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight' brengt opvallend personage terug
Series / Nieuws

'Moon Knight' brengt opvallend personage terug

Deze terugkeer van Hulk in een Marvel-serie hadden we echt niet verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe foto van Mark Ruffalo hint ernaar dat de Hulk te zien zal zijn in Moon Knight, de serie die Marvel Studios in de maak heeft voor streamingdienst Disney+. We zien Ruffalo namelijk vlakbij acteur Oscar Isaac.

Tot dusverre was Ruffalo vijfmaal in een film in de Marvel-franchise te zien. Nadat hij Smart Hulk werd en zijn arm beschadigde bij het uitvoeren van The Snap in Avengers: Endgame, bleek het onduidelijk wat de toekomst van de Hulk te bieden heeft in de franchise.

In Moon Knight
We weten al dat de Hulk te zien is in de serie She-Hulk. Daarin speelt hij de neef van Jennifer Walters, die superheld en advocaat is. Ruffalo heeft zijn scènes voor die serie al opgenomen en nu is het de vraag wat de toekomst voor hem brengt.

Een Instagrammer plaatste een foto van Mark Ruffalo voor een hotel in Boedapest. Die stad is een belangrijke opnamelocatie voor de serie. Normaliter is zoiets gewoon toeval en verder weinig, maar dat kort daarna Isaac ook verscheen, hint op een samenwerking.


Check hier de foto met Oscar Isaacs. | Check hier de foto met Mark Ruffalo.De serie Moon Knight is volgend jaar te zien op streamingdienst Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dexter slaat aan het moorden in een nieuwe trailer
Series / Trailer

Dexter slaat aan het moorden in een nieuwe trailer

De seriemoordenaar Dexter keert terug en is duidelijk nog bezig met z'n grootste hobby.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe beelden van Dexter: New Blood laat zien dat Dexter weer bloeddruppels verzamelt. In een tien afleveringen tellende revival keert het populaire en geliefde personage van Michael C. Hall terug.

De revival speelt zich ruwweg tien jaar na de finale van het achtste seizoen af. Clyde Phillips is weer de showrunner van de serie, en we zien een paar oude bekenden: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter en John Lithgow. Verder zijn er nieuwe personages, waaronder Clancy Brown als de nieuwe schurk.

Gloednieuwe beelden
De revival van Dexter verschilt flink van de oorspronkelijke serie. De serie zet zijn thema's en verhalen voort, maar zo is Debra Morgan ineens de Dark Passenger van Dexter, en dus niet zijn vader Harry.

Dexter heeft ook een heel nieuwe levensstijl. Een video, die door Showtime werd vrijgegeven, laat zien dat het onderdrukken van zijn moordlust niet helemaal goed gaat.

En dus zien we in de video dat Dexter weer bezig is met het verzamelen van trofeeën van de mensen die hij vermoordt. Daarmee lijkt de kans groot dat Dexter dit keer nog eens echt in de problemen zou kunnen komen...

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verliest drie van de beste series: ook hier?
Series / Nieuws

Netflix verliest drie van de beste series: ook hier?

Star Trek verdwijnt in de Verenigde Staten van Netflix. Hoe zit dat hier?

De grote filmstudio's lanceren allemaal een eigen streamingdienst. Daarmee is er steeds minder content beschikbaar voor Netflix om aan te bieden. Immers wil zo'n beetje elke streamingdienst dolgraag zijn eigen grote franchises aanbieden.

Dat leidt er dus toe dat de grote contracten langzaamaan opgeheven worden en Netflix van heel wat films en series afscheid heeft moeten nemen. Daartoe maakt men ook steeds meer Originals, om zo te kunnen zorgen dat er genoeg interessants is.

Groot verlies
De maand september brengt voor Netflix in de Verenigde Staten een wel heel groot verlies. Een van de bekendste en meest populaire franchises die er zijn, Star Trek, verdwijnt in dat land namelijk van Netflix.

Gezien de lancering van Paramount+ die daar al een tijd geleden plaatsvond, achtten we die kans natuurlijk al groot.

Op 30 september verliest Netflix in de Verenigde Staten elk seizoen van Star Trek: The Original Series, Star Trek: Enterprise en Star Trek: Voyager. De rest blijft nog even.

We weten dat het uiteindelijk de bedoeling is om Paramount+ ook in andere landen te lanceren. Dat moet dan onder meer hét thuis van de Star Trek-franchise zijn. Voorlopig zit het hier nog wel goed met het aanbod van de franchise op Netflix, maar de kans is groot dat we ze ook hier zien verdwijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai'-fan? Dan heeft Netflix geweldig nieuws voor je
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-fan? Dan heeft Netflix geweldig nieuws voor je

Kijk je uit naar het vierde seizoen van Cobra Kai? Maak je dan maar klaar voor een vijfde!

De strijd rond Cobra Kai is nog lang niet voorbij. Netflix onthulde afgelopen vrijdag officieel dat de hitserie vernieuwd is voor een vijfde reeks afleveringen.

De serie wordt gemaakt door Sony Pictures Television en was in eerste instantie op YouTube Red te zien, en kwam daarna uit op Netflix. Het is een voortzetting van de The Karate Kid-films, en een cultureel fenomeen geworden sinds het debuut van de serie op Netflix.

Vijfde seizoen
Cobra Kai speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984 af. Het is een voortzetting van het onvermijdelijke conflict tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence.

Recent kreeg de serie vier nominaties tijdens de 2021 Emmy Awards, waaronder Outstanding Comedy Series, Outstanding Stunt Performance, Outstanding Sound Editing en Outstanding Sound Mixing.

Hoewel niet zeker is waar het verhaal in seizoen 4 en 5 heen zal gaan, weten we van medebedenker Jon Hurwitz dat de makers een duidelijk einde in gedachten hebben. "We hebben altijd een eindspel voor ogen gehad, als het aankomt op de richting van het verhaal. Maar we zeggen ook sinds het begin dat we niet weten hoeveel seizoenen we nodig hebben om daar te komen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.