search
Matthias Schoenaerts op eerste beelden 'Django'
Series / Foto's

Matthias Schoenaerts op eerste beelden 'Django'

De serie Django belooft heel tof te worden en heeft een leuk Belgisch tintje.

De eerste beelden van Django zijn verschenen. Dat is een "high-concept reimagining" van de klassieke spaghetti-western, gemaakt voor de Europese televisiegiganten Sky Studios en Canal+.

Daarmee krijgen we een eerste blik op de tien afleveringen tellende serie, waarin matthias Schoenaerts en Noomi Rapace de hoofdrollen hebben.

De eerste beelden
Sky Studios gaf de beelden afgelopen vrijdag vrij, terwijl de opnames in Roemenië aan de gang zijn. Schoenaerts speelt de rol van Django uit de titel, en wordt vergezeld door Nicholas Pinnock als antagonist John Ellis, Rapace als dienst vijand Elizabeth en Lisa Vicari als Django's lang verloren gewaande dochter Sarah.

De serie Django is losjes gebaseerd op de gelijknamige film van Sergio Corbucci. De Engelstalige serie wordt verder ontwikkeld door de Franse productiefirma Atlantique Productions.

Het verhaal speelt zich af in de jaren 1860 en 1870. Sarah en John hebben de stad New Babylon opgericht, waar iedereen welkom is. Django zoekt intussen naar zijn dochter, en is geschokt dat hij haar daar vindt. Als Django gelooft dat de stad in gevaar is, doet hij alles om haar te redden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen