Netflix heeft goed nieuws voor fans van onlangs geredde serie

Netflix heeft goed nieuws voor fans Manifest

Als je fan bent van de serie Manifest, dan ben je gegarandeerd blij met dit nieuws van Netflix.

Jim Pedd, 1 september 2021 om 06:00

De wederopstanding van Manifest bij Netflix, gaat gepaard met een grote verhoging van het budget en loonsverhogingen voor de castleden. Goed nieuws dus voor fans!
De afgelopen paar maanden werd Manifest het nieuwste succesverhaal van de televisiewereld. Manifest was gedurende drie seizoenen te zien op NBC, maar de kijkcijfers liepen dusdanig terug dat men besloot er na het derde seizoen een punt achter te zetten.

Succesvolle campagne
Fans begonnen vrij snel daarna een campagne om Manifest in leven te houden - een campagne die steun kreeg van bedenker Jeff Rake. In eerste instantie leek dat nergens toe te leiden.

Netflix besloot na een week al nee te zeggen tegen de show. Maar toen de eerste twee seizoenen in de Verenigde Staten aan het aanbod van Netflix toegevoegd werden, bleek het een groot succes. En dus bestelde Netflix een vierde en laatste seizoen met in totaal 20 afleveringen.

Nu blijkt dat de serie een groot budget heeft dankzij deze deal. Waar afleveringen eerst 4 miljoen dollar per stuk kostten, zal Netflix nu een budget van 5 miljoen dollar beschikbaar maken voor elke aflevering. Het vierde seizoen heeft daarmee een productiebudget van 100 miljoen dollar.

Los daarvan krijgen de castleden ook een loonsverhoging, wat mogelijk was voordat hun contracten verlopen waren.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Manifest, Netflix, Jeff Rake, Seizoen 4, NBC

Populair nieuws