Netflix brengt een geannuleerde serie terug

Netflix brengt geannuleerde serie terug!

De serie Manifest krijgt nog een extra seizoen van 20 (!) afleveringen op Netflix.

Jim Pedd, 30 augustus 2021 om 10:58

Fans van Manifest kunnen opgelucht ademhalen. Netflix heeft besloten om de door NBC geannuleerde serie terug te brengen voor een vierde en laatste seizoen van in totaal 20 afleveringen.
Daarmee mogen de makers van de serie het verhaal afronden. Er waren nog heel wat plotlijnen die niet opgelost waren aan het einde van het derde seizoen, dus dat is goed nieuws voor fans die druk campagne voerden voor deze revival.

Manifest terugbrengen
"Sinds Manifest in juni op Netflix debuteerde, bleek de serie erg populair bij onze leden. Jeff Rake en zijn team hebben een bijzonder mysterie opgebouwd dat kijkers van over heel de wereld op het puntje van hun stoel heeft gezet," aldus Bela Bajaria van Netflix.

Maker Jeff Rake noemt het een droom om de serie af te kunnen maken:

"Nooit van mijn leven had ik durven dromen dat er zoveel liefde en steun voor dit verhaal, de personages en het team dat zo hard gewerkt heeft om dit tot leven te brengen zou zijn," begon hij zijn statement.

"Dat we fans kunnen belonen met het einde dat ze verdienen, vind ik buitengewoon. Namens de cast, de crew, de schrijvers, regisseurs en producenten bedank ik Netflix, Warner Bros. en natuurlijk de fans."


Bron: ComicBook

Lees meer over: Manifest, Netflix, Seizoen 4

Populair nieuws