search

Ons nieuws van woensdag 1 september 2021

'Peacemaker' van HBO Max onthult een eerste poster
Series / Posters

'Peacemaker' van HBO Max onthult een eerste poster

De serie Peacemaker van James Gunn is begin volgend jaar te zien op HBO Max.

Vrijheid komt naar HBO Max. Voordat The Suicide Squad in de bioscoop uitkwam en op HBO Max verscheen, werd al bekendgemaakt dat schrijver en regisseur James Gunn een spin-off voor de streamingdienst zou maken.

Die draait om het personage Peacemaker, gespeeld door acteur John Cena. Fans van The Suicide Squad zijn nu al helemaal blij met de komst van de serie, want Cena's versie van het personage was werkelijk hilarisch. Zo bezien is het niet gek dat fans heel erg uitkijken naar de aankomende serie.

Eerste poster
Tijdens het DC FanDome evenement in oktober gaan we vermoedelijk voor het eerst meer over de serie leren en echt meer zien.

DC kondigde dinsdag namelijk de line-up voor FanDome aan en liet weten dat de serie daar een grote en belangrijke rol krijgt. Vermoedelijk horen we dan de releasedatum en komt er ook een trailer online.

Voordat het zover is, moeten we het doen met een poster die door Gunn online gezet werd deze week. Op onderstaand beeld zien we Peacemaker niet, maar wel het voertuig waar hij in zijn eigen serie gebruik van gaat maken:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-actrice raakte getraumatiseerd door de serie
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-actrice raakte getraumatiseerd door de serie

Sandra Oh vertelt tijdens een interview over haar tijd bij Grey's Anatomy dat ze er een trauma door opliep.

Sandra Oh vertelde tijdens een interview dat haar plotselinge roem door het succes van Grey's Anatomy een traumatische ervaring was. Ze moest dus op zoek naar een goede therapeut.

Dat onthulde Oh tijdens Sunday Today, waar ze te gast was. Ze vertelde over hoe ze haar privacy verloor toen ze beroemd werd. Oh speelde in de eerste tien seizoenen van het medisch drama van ABC de rol van Dr. Cristina Yang.

Traumatische ervaring
"Om heel eerlijk te zijn, was het traumatiserend," begon ze. "De reden dat ik dit vertel, is omdat je binnen de omstandigheden waarin je moet werken, grote privacy kan gebruiken."

"Dus als je je anonimiteit verliest, moet je de vaardigheden opbouwen om echt te blijven. Ik was er niet toe in staat om uit te gaan, mij te verstoppen in restaurants. Maar leerde daarmee om te gaan en aandacht en verwachtingen te managen, zonder mijn gevoel voor mijzelf te verliezen."

Daarvoor schakelde ze een therapeut in. "Ik moest echt mijn weg vinden, en proberen met beide benen op de grond te blijven staan."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
John Cho is hier doodsbang voor bij Netflix-serie 'Cowboy Bebop'
Series / Nieuws

John Cho is hier doodsbang voor bij Netflix-serie 'Cowboy Bebop'

John Cho is bang dat hij het helemaal verpest met de serie Cowboy Bebop.

John Cho wist natuurlijk dat heel de wereld zou kijken naar zijn rol in Cowboy Bebop. De druk is groot en tijdens een nieuw interview vertelde de acteur over zijn grote angst rond de serie.

De Japanse sci-fi western neo-noir anime wist fans van over heel de wereld aan zijn kant te krijgen. Twintig jaar later wordt het nog altijd gezien als een soort heilige graal binnen de anime-wereld. Maar wat is dan de grootste angst van Cho?

De grootste angst
Dat blijkt de leeftijd van Cho te zijn.

"Mijn grootste angst is dat ik te oud zou zijn. Ik weet dat mensen moeite gaan hebben met mijn leeftijd. En daar moest ik echt even overheen stappen." Spike Spiegel, de intergalactische premiejager die hij speelt in de serie, is 27 in het origineel en Cho werd dit jaar 49 jaar oud.

Dat is een groot verschil. Maar wat de acteur betreft is het goed te doen, al was het makkelijker geweest om de actiescènes op te nemen als jonger acteur. "Misschien zou ik dan atletisch gezien geschikter zijn geweest. Maar wat discipline betreft, is deze leeftijd beter."

De serie Cowboy Bebop draait om een drietal intergalactische premiejagers.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Resident' verliest een van zijn meest geliefde hoofdrolspelers
Series / Nieuws

'The Resident' verliest een van zijn meest geliefde hoofdrolspelers

De serie The Resident verliest Emily VanCamp, die gevraagd heeft of ze mocht vertrekken.

Een van de meest populaire televisieseries van de zender Fox moet afscheid van een van zijn meest geliefde sterren nemen. The Resident mag dan wel terugkeren voor een vijfde seizoen, actrice Emily VanCamp zit er dan niet in.

Daarmee rijzen ook vragen over de toekomst van het medisch drama, dat het bijzonder goed doet bij de kijkers. Maar het verlies van VanCamp is een ware aderlating voor de serie, want haar rol en de liefde van haar personage met dat van Matt Czuchry stond centraal in alle vier seizoenen.

Vertrokken bij de serie
Deadline meldt dat VanCamp gevraagd heeft om haar contract te beëindigen na het vierde seizoen van de serie.

Tegelijk zou ze wel open hebben gestaan voor een eventuele terugkeer voor een aanvullend seizoen. Die gesprekken leidden uiteindelijk nergens toe, waarmee het verhaal van VanCamp's personage Nic vroeg in het volgende seizoen afgerond moet worden.

Hoewel VanCamp snel te zien kan zijn als gastster, lijkt het erop dat haar tijd als series regular nu echt voorbij is. Dat komt op een vervelend moment voor de serie, want Nic heeft net een kind gekregen met haar echtgenoot Conrad.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu hoe Kate Bishop debuteert in 'Hawkeye' van Disney+
Series / Nieuws

We weten nu hoe Kate Bishop debuteert in 'Hawkeye' van Disney+

Kate Bishop maakt straks in de serie Hawkeye haar debuut op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe synopsis voor de serie Hawkeye onthult hoe Kate Bishop geïntroduceerd wordt in de Marvel-serie. Dit is de volgende live-action Marvel-serie die op Disney+ te zien is.

Hij wordt gebaseerd op de comics van Matt Fraction en David Aja en zal Jeremy Renner's Clint Barton terugbrengen. Maar naast hem zien we ook Kate Bishop haar debuut maken en dat belooft wat.

Nieuwe serie: Hawkeye
TV Guide mocht een nieuwe synopsis voor Hawkey vrijgeven. En die laat veel zien:

Hawkeye speelt zich af tijdens de feestdagen in een sneeuwachtig New York City. We krijgen te zien hoe Clint Barton aan Kate Bishop een speciaal cadeau geeft: zijn boog en pijl. Maar als de twee voor het eerst ontmoeten, heeft Clint "geen idee wie Kate is en begrijpt hij haar obsessie met hem echt niet."

Verder weten we dat de serie zich na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame afspeelt.

Kate Bishop is in eerste instantie dus vooral een groot fan van Clint Barton en zal wel even moeten vechten om een goede opvolger te zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl' moet hiermee dealen in haar laatste seizoen
Series / Nieuws

'Supergirl' moet hiermee dealen in haar laatste seizoen

In het laatste seizoen van Supergirl staat er duidelijk iets op het spel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Supergirl is dan eindelijk verder gegaan met het tweede deel van zijn zesde en laatste seizoen. De serie zet het verhaal van Kara Danvers in national City voort.

In het nieuwe deel keerde Kara terug naar National City, nadat ze gevangen zat in de Phantom Zone. Hoewel haar vrienden en familie dolblij zijn met haar terugkeer, is het voor Kara niet zo gemakkelijk gebleken om weer een normaal leven te leiden.

Balans zoeken
Actrice Melissa Benoist vertelde tijdens een interview over het nieuwe seizoen dat Kara worstelt met haar leven. "Dit seizoen ga je Kara zien worstelen met het vinden van een balans tussen haar alter ego en het leven van een superheldin."

"De grote vraag is of je het allemaal kan hebben. Die stond de hele serie al voorop, en dit seizoen vooral, nu Kara zichzelf probeert te vinden en wil uitzoeken wie ze nou eigenlijk is."

Gemakkelijk is het allemaal niet en daarin speelt ook het feit dat ze in de Phantom Zone zit mee. "Ik vond het heel sterk, omdat we zo weer keken naar de oorsprong van Kara."

Het laatste seizoen krijgt 20 afleveringen in totaal en over de helft.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iconische Batman-schurk maakt haar debuut in het Arrowverse
Series / Nieuws

Iconische Batman-schurk maakt haar debuut in het Arrowverse

Batwoman voegt de Batman-schurk Poison Ivy toe aan het Arrowverse van The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Batwoman hintte er in de laatste momenten van het tweede seizoen al naar dat Poison Ivy haar debuut zou gaan maken in de serie. En nu is een actrice gevonden die de rol ook daadwerkelijk kan gaan spelen.

Maandag werd bekend gemaakt dat Bridget Regan gecast is in de rol. Zij zal een terugkerende rol spelen, en meermaals te zien zijn in het derde seizoen. Ze speelt daarmee Pamela Isley, a.k.a. Poison Ivy, in het derde seizoen van de The CW-serie.

Poison Ivy
Regan's Poison Ivy wordt omschreven als een voormalig studente botanie aan Gotham University. Ze is volgens de omschrijving een briljant en gepassioneerd wetenschapper die de wereld wil verbeteren.

Maar haar plannen veranderen als een collega experimenten op haar uitvoert en haar injecteert met verschillende plantengiffen. Daardoor verandert ze in de beruchte Batman-schurk Poison Ivy.

Pamela gebruikt haar krachten om te doen wat volgens haar goed is, met manieren waar Batman en diens bondgenote het echt niet eens waren. Nu keert ze dus terug, nadat ze eerder al eens vermeld werd in de tweede reeks afleveringen van Batwoman.

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we de planten van Ivy die langzaam begonnen te groeien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-legende Mark Hamill heeft een briljante reactie op 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

'Star Wars'-legende Mark Hamill heeft een briljante reactie op 'The Mandalorian'

Mark Hamill weet heerlijk te reageren op een viral foto rond The Mandalorian.

Het was een van de grootste verrassingen van het tweede seizoen van The Mandalorian. Het seizoen eindigde met een grote verschijning die we niet verwacht hadden en waar ook geen geruchten over rondgegaan waren.

Het tweede seizoen van The Mandalorian draaide erom dat Din Djarin een veilig thuis en een Jedi zocht, die de kleine Grogu kon bijstaan bij het leren omgaan met de Force. En dat eindigde met een wel heel bijzondere Jedi.

Luke Skywalker
De seizoensfinale eindigde er namelijk mee dat niemand minder dan Luke Skywalker arriveerde in zijn X-Wing, met R2-D2 aan zijn zijde, en dat hij de kleine Grogu meenam.

Jon Favreau vertelde dat "het als een droom voelde" toen Mark Hamill op de set kwam. "Het was heel vreemd. En ik voelde mij best. Maar toen kwam R2-D2 aanrollen en had ik een moment waarop ik het niet meer droog hield. Ik dacht: 'laat ik dit moment voor altijd herinneren'".

Waarop de vraag gesteld werd wie net zo'n gevoel had bij het zien van R2-D2 en Luke. En daar had niemand minder dan Mark Hamill zelf een heerlijke reactie op:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'The Walking Dead' wordt het beste ooit
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'The Walking Dead' wordt het beste ooit

Het laatste seizoen van The Walking Dead moet ronduit briljant worden.

Ezekiel-acteur Khary Payton is ervan overtuigd dat het laatste seizoen van The Walking Dead net zo bevredigend wordt als het einde van Breaking Bad.

In september 2020 kondigde AMC aan dat The Walking Dead tot een einde zou komen met seizoen 11. Maar wel met een extra groot seizoen, dat 24 afleveringen krijgt. Tegelijk onthulde de televisiezender dat er een spin-off ontwikkeld wordt rond Daryl en Carol. Die is te zien na afronding van het elfde seizoen, dat in drie delen uitgezonden wordt.

Geweldig laatste seizoen
Nu we twee afleveringen onderweg zijn en het laatste seizoen behoorlijk sterk van start is gegaan, horen we van acteur Payton dat wat hem betreft dit seizoen geweldig eindigt.

Payton voegde zich in 2016 bij de serie en speelt de rol van King Ezekiel, die toen we hem ontmoetten de heerser van een eigen gemeenschap was en een tijger aan zijn zijde had.

"Ik denk altijd aan het laatste seizoen van Breaking Bad. Toen ik de op een na laatste aflevering zag, dacht ik: 'Er is echt geen manier waarop ze dit af kunnen ronden. Ik heb nog veel te veel vragen.' Maar ik kon mij niet meer vergissen. Ik weet nog hoe buitengewoon ik vond wat ze deden, en dat geeft mij altijd het zelfvertrouwen over het laatste seizoen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Succession' gaat wel heel slim om met corona
Series / Nieuws

'Succession' gaat wel heel slim om met corona

In de serie Succession heeft corona geen rol, en wel om een specifieke reden.

Het coronavirus of de pandemie wordt in zijn geheel niet benoemd in het derde seizoen van de serie Succession van HBO. Dat vooral omdat de rijkere medemens hier minder mee te maken heeft gehad.

De zeer goed ontvangen serie van HBO volgt de familie Roy. Het gezinshoofd is Logan Roy, tevens de CEO van mediabedrijf WaystarRoyco. Zijn vier kinderen, Kendall, Shiv, Roman en Connor zoeken allemaal in steeds extremere en vernederende manieren naar de goedkeuring van hun vader. Het voornaamste wat speelt is de vraag wie het familiebedrijf overneemt, want Logan wordt ouder en begrijpt de moderne zakenwereld minder goed.

Derde seizoen
Al die strubbelingen culmineerden in de finale van het tweede seizoen, toen een intern schandaal opgeblazen werd door Kendall, de voormalig beoogd CEO. HIj gaf zijn vader de schuld voor alle onethische praktijken bij het bedrijf.

De trailer voor het derde seizoen laat zien dat er een echte oorlog woedt tussen de gezinsleden en dat medewerkers een kant moeten kiezen.

Maar er ontbrak een vermelding van het coronavirus in de trailer. Bedenker Jesse Armstrong vertelde tijdens een interview met Vulture dat hij daar bewust voor gekozen had. Actrice Sarah Snook (die Shiv speelt) zei: "Dit zijn echt rijke mensen. En helaas is geen van de echt rijke mensen geraakt door de pandemie."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft goed nieuws voor fans van onlangs geredde serie
Series / Nieuws

Netflix heeft goed nieuws voor fans van onlangs geredde serie

Als je fan bent van de serie Manifest, dan ben je gegarandeerd blij met dit nieuws van Netflix.

De wederopstanding van Manifest bij Netflix, gaat gepaard met een grote verhoging van het budget en loonsverhogingen voor de castleden. Goed nieuws dus voor fans!

De afgelopen paar maanden werd Manifest het nieuwste succesverhaal van de televisiewereld. Manifest was gedurende drie seizoenen te zien op NBC, maar de kijkcijfers liepen dusdanig terug dat men besloot er na het derde seizoen een punt achter te zetten.

Succesvolle campagne
Fans begonnen vrij snel daarna een campagne om Manifest in leven te houden - een campagne die steun kreeg van bedenker Jeff Rake. In eerste instantie leek dat nergens toe te leiden.

Netflix besloot na een week al nee te zeggen tegen de show. Maar toen de eerste twee seizoenen in de Verenigde Staten aan het aanbod van Netflix toegevoegd werden, bleek het een groot succes. En dus bestelde Netflix een vierde en laatste seizoen met in totaal 20 afleveringen.

Nu blijkt dat de serie een groot budget heeft dankzij deze deal. Waar afleveringen eerst 4 miljoen dollar per stuk kostten, zal Netflix nu een budget van 5 miljoen dollar beschikbaar maken voor elke aflevering. Het vierde seizoen heeft daarmee een productiebudget van 100 miljoen dollar.

Los daarvan krijgen de castleden ook een loonsverhoging, wat mogelijk was voordat hun contracten verlopen waren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.