search
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Good Girls'

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Good Girls'

Het vierde en laatste seizoen is vanaf nu te bekijken bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Ben jij een fan van de serie Good Girls? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het vierde en laatste seizoen is namelijk vanaf nu te bekijken bij streamingdienst Netflix!

Het gaat de zussen Beth en Annie niet bepaald voor de wind. Net als hun BFF Ruby komen ze vooral aan het einde van de maand vaak geld tekort om alle kosten te kunnen betalen. Voor de zussen geldt vooral dat dit het gevolg is van het gevecht dat ze aangaan met de vaders van hun kinderen. Voor Ruby geldt op haar beurt dat zij wel extra geld kan gebruiken voor de verzorging van haar dochtertje.

De dames zijn hun geldzorgen nu echt wel zat en willen er graag eindelijk wat aan doen. Het plan? De supermarkt overvallen waar Annie werkt!

Laatste seizoen
Het is een beetje zuur voor de fans van de reeks dat ze ten einde komt met het vierde seizoen. In eerste instantie leek alles er namelijk op te wijzen dat er ook nog een vijfde deel zou komen. Dat bleek uiteindelijk echter vooral op financieel vlak niet haalbaar te zijn.

Even werd er nog gedacht dat Netflix nog een uitweg zou kunnen bieden en fans alsnog een vijfde seizoen zou kunnen geven, maar ook die hoop blijkt nu vervlogen.... al is niets op dit vlak helemaal zeker natuurlijk.

Hoe dan ook, ben jij een fan van de reeks en ben je benieuwd naar wat het laatste seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan kan je ze vanaf nu bekijken bij streamingdienst Netflix!

Aanbevolen artikelen