search
Nieuw op Netflix: De eerste vier seizoenen van 'Chicago Fire'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De eerste vier seizoenen van 'Chicago Fire'

De reeks is reeds vele jaren razend populair en verschijnt nu op Netflix...

Ben jij één van de vele fans van de prachtige serie Chicago Fire? Dan kan je vanaf nu ook terecht bij streamingdienst Netflix!

Netflix maakte eerder bekend dat er op 1 september alvast twee populaire, gloednieuwe series aan haar aanbod toegevoegd zullen worden. Het gaat hierbij concreet om zowel Chicago Fire als om Chicago Med.

Voor Chicago Fire geldt dat er vier seizoenen in één keer beschikbaar zullen zijn op Netflix. Van Chicago Med is op moment van schrijven nog niet bekend hoeveel seizoenen er beschikbaar zullen zijn. Dat blijft dus nog een verrassing.

Populair
De toevoeging van Chicago Fire en Chicago Med aan het aanbod van Netflix is er één die veel mensen graag zullen zien gebeuren. In het bijzonder voor deze eerste geldt dat ze kan rekenen op een ongelofelijke populariteit. Het is dan ook niet voor niets dat de reeks op IMDB een score krijgt van 8/10.

Voor Chicago Fire geldt dat ze reeds loopt van in het jaar 2012. Inmiddels verschenen er dan ook al negen seizoenen. Van die negen seizoenen komen er dus vier morgen naar Netflix. Of ook de andere seizoenen toegevoegd zullen worden is voorlopig nog niet bekend. Die kans lijkt echter uiteraard behoorlijk groot te zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen