search
Nieuw op Netflix: Ontdek het echte cowboyleven in 'How to Be a Cowboy'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Ontdek het echte cowboyleven in 'How to Be a Cowboy'

De reality-serie laat zien hoe het leven van een echte cowboy eruit ziet...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wil jij ook graag achterhalen hoe het leven van een echte cowboy er tegenwoordig uitziet? Dan is de serie How to Be a Cowboy die vanaf morgen op Netflix staat voor jou een absolute aanrader!

In deze gloednieuwe serie volgen we Dale Brisby, een echte cowboy die onder meer bekendheid heeft weten te verwerven met zijn video's op Youtube. In deze nieuwe reeks heeft hij maar één doel voor ogen en dat is duidelijk maken hoe het leven van een cowboy er vandaag de dag uitziet.

Een echte cowboy
Het is al langer bekend dat Dale Brisby het zonde vindt dat er tegenwoordig nog maar zo weinig aandacht wordt besteed aan het echte cowboyleven en de echte cowboycultuur. Omwille van deze reden is hij ook begonnen met het maken en verspreiden van filmpjes op Youtube. Netflix zag echter duidelijk brood in het concept en bestelde meteen een volledige serie.

Door de serie How to Be a Cowboy wil hij ervoor zorgen dat de huidige en volgende generaties terug geïnteresseerd raken in het leven van een echte cowboy. Of hij daar ook in zal slagen valt natuurlijk af te wachten.

In ieder geval, voor de cowboys onder ons, deze gloednieuwe realityserie is te bekijken bij Netflix vanaf morgen, 1 september 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen