search
Je gaat sowieso huilen door 'Lucifer' seizoen 6
Series / Nieuws

Je gaat sowieso huilen door 'Lucifer' seizoen 6

Tom Ellis laat weten dat het zesde seizoen van Lucifer nogal dramatisch wordt.

Lucifer-acteur Tom Ellis hoopt en denkt dat fans gaan huilen als ze de finale van de Netflix-serie gezien hebben. Dat is een hoge lat om te leggen, maar de acteur denkt dat het wel uit gaat komen.

In een recent interview sprak de acteur over het einde van Lucifer. Hij zei: "Ik hoop dat ze gaan huilen. En ik hoop dat hun harten tegelijk gevuld door genot en plezier zijn."

Bitterzoet einde
In hetzelfde interview vertelde Lauren German, die de rol van liefje Chloe Decker speelt, dat het einde bitterzoet zal zijn. "Ik denk dat fans uiteindelijk krijgen wat ze willen". Ze voegde toe dat er wat onverwachte momenten in de finale zitten, en dat de finale inderdaad zoals haar college Ellis zegt, enorm emotioneel wordt.

Vervolgens vertelde Tom Ellis nog dat de tien afleveringen van het laatste seizoen "een passend afscheid van onze personages" vormen, "dat leunt tegen alles wat we op dit moment opgebouwd hebben".

Het zesde seizoen brengt dus veel spektakel met zich mee, zoals beloofd werd door showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen