search
'Avatar: The Last Airbender'-ster neemt alvast de Aang-pose in
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-ster neemt alvast de Aang-pose in

Gordon Cormier laat zien dat hij een perfecte Aang kan zijn op Netflix.

Gordon Cormier speelt straks de hoofdrol in Netflix-serie Avatar: The Last Airbender. Het wordt een live-action verfilming van de originele Nickelodeon-cartoon die tussen 2005 en 2008 te zien was.

Komende november beginnen na lange tijd van ontwikkeling de opnames van de serie. Daarin speelt Cormier dus de hoofdrol van Aang, de Avatar uit de titel. Naast hem zijn er hoofdrollen voor Kiawentiio als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als Zuko. En het gerucht gaat dat gezocht wordt naar een live-action Azula.

Aang-moves showen
Cormier laat op Instagram alvast zien wat fans kunnen verwachten. Hij verkleedt zichzelf op de foto als Aang, en staat in een heuse martial arts pose, met de caption "Het verleden kan een geweldige leermeester zijn".

Of Cormier dit kostuum in de aankomende serie draagt is nog zeer de vraag. Hoe dan ook is dit niet de uiteindelijke look, want de acteur heeft al laten weten dat hij z'n kop zal scheren voor de uiteindelijke serie. Nu zit z'n haar onder een hoed om het effect na te bootsen.

Check hieronder de gave foto:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen