'Lucifer' van Netflix komt met een wel heel opvallende aflevering

Lucifer van Netflix komt met opvallende aflevering

Lucifer gaat richting z'n zesde en laatste seizoen en dat wordt heel bijzonder.

Jim Pedd, 29 augustus 2021 10:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Lucifer wentelt richting zijn zesde seizoen. Er komt een musicalaflevering in het nieuwe seizoen, die met behulp van het team van de serie Harley Quinn gemaakt is.
De serie werd in 2016 gelanceerd en volgt Lucifer Morningstar, die de hel achter zich laat en besluit om in Los Angeles te gaan leven. Hij opent eerst een eigen nachtclub, alvorens hij later als consultant van de LAPD aan de slag gaat.

Lucifer terugbrengen
Na drie seizoenen werd de serie door Fox geannuleerd. Gelukkig kwam Netflix snel langs om de serie een revival te gunnen.

Er is al een noir-musical-aflevering te zien geweest, een noir-aflevering en eentje waarin een ondersteunend personage de protagonist is. Er wordt dus heel wat geëxperimenteerd met de serie en dat is in het laatste seizoen niet anders.

Op 10 september kunnen we het hele zesde seizoen bekijken en onder de afleveringen blijkt zich er ook een te bevinden die geanimeerd is. Joe Henderson vertelde dat de serie gemaakt wordt met het team van de serie Harley Quinn:

"We hadden het erover een Hanna Barbera-achtige aflevering te maken. En toen wisten ze er ook wat Looney Tunes-invloeden in te stoppen, wat je heel goed zal gaan zien. Ik bedoel, we gaven hen onze instincten en daar gingen ze mee aan de slag. Ze zijn echt buitengewoon, ongelofelijk om mee te werken."
Bron: Collider

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Seizoen 6, Tom Ellis, Joe Henderson

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws