Oscar Isaac is "fenomenaal" in Marvel-serie 'Moon Knight'

Oscar Isaac is

Acteur Ethan Hawke heeft alleen maar lovende woorden voor de nieuwste MCU-held.

Zilko Tarici, 3 september 2021 om 11:37

Ethan Hawke's laatste tv-project was western-serie The Good Lord Bird. Nu maakt hij echter de overstap naar het MCU voor een mysterieuze rol in de serie Moon Knight.
Door een willekeurig treffen met Oscar Isaac in een coffeeshop in Brooklyn kwam Hawke uiteindelijk terecht in Moon Knight, de Marvel-serie die volgend jaar verschijnt op Disney+. Hawke was eerder nogal kritisch op superheldenfilms, maar lijkt de keutel inmiddels te hebben ingetrokken.

Logische vergelijking?
Tijdens een interview met The Wrap vergeleek Hawke het aandeel van acteurs in superheldenfilms dat met westerns in de jaren '50:

"Als je een acteur bent in 2021, dan heb je Marvel. En ik heb geluk, want wij hebben een verhaal dat niet teveel leunt op eerdere werken. Als je Spider-Man of Batman speelt, dan weet je dat er een geschiedenis is en het publiek bepaalde verwachtingen heeft.

Het is net als Hamlet - je zult altijd worden vergeleken met andere Hamlet. Mensen weten maar weinig over Moon Knight. Oscar (Isaac) zet een fenomenale acteerprestatie neer, en het is geweldig dat ik dit samen met hem mag doen."

Bron: Slashfilm

Lees meer over: Oscar Isaac, Moon Knight, Marvel, Disney, Ethan Hawke

Populair nieuws