'Moon Knight' brengt opvallend personage terug

'Moon Knight' brengt opvallend personage terug

Deze terugkeer van Hulk in een Marvel-serie hadden we echt niet verwacht.

Jim Pedd, 29 augustus 2021 om 09:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe foto van Mark Ruffalo hint ernaar dat de Hulk te zien zal zijn in Moon Knight, de serie die Marvel Studios in de maak heeft voor streamingdienst Disney+. We zien Ruffalo namelijk vlakbij acteur Oscar Isaac.
Tot dusverre was Ruffalo vijfmaal in een film in de Marvel-franchise te zien. Nadat hij Smart Hulk werd en zijn arm beschadigde bij het uitvoeren van The Snap in Avengers: Endgame, bleek het onduidelijk wat de toekomst van de Hulk te bieden heeft in de franchise.

In Moon Knight
We weten al dat de Hulk te zien is in de serie She-Hulk. Daarin speelt hij de neef van Jennifer Walters, die superheld en advocaat is. Ruffalo heeft zijn scènes voor die serie al opgenomen en nu is het de vraag wat de toekomst voor hem brengt.

Een Instagrammer plaatste een foto van Mark Ruffalo voor een hotel in Boedapest. Die stad is een belangrijke opnamelocatie voor de serie. Normaliter is zoiets gewoon toeval en verder weinig, maar dat kort daarna Isaac ook verscheen, hint op een samenwerking.


Check hier de foto met Oscar Isaacs. | Check hier de foto met Mark Ruffalo.De serie Moon Knight is volgend jaar te zien op streamingdienst Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Hulk, moon Knight, Marvel Studios, MCU, Mark Ruffalo, Oscar Isaacs, Disney Plus

Populair nieuws