De nieuwste Pokémon-serie onthult heel veel nieuwe details

Nieuwe Pokémon-serie onthult veel nieuwe details

Pokémon Evolutions onthult dat de webserie gaat kijken naar regio's die we nog niet eerder gezien hebben.

Jim Pedd, 3 september 2021 14:12

Pokémon Evolutions, de nieuwste miniserie uit het Pokémon-universum, heeft net zijn eerste trailer online gezet. Die laat zien wat we mogen verwachten van de serie.
De Pokémon-franchise is bedacht door Satoshi Tajiri, en een van de meest succesvolle Japanse series wereldwijd, bestaande uit onder meer videogames, anime, manga, films en veel, veel meer, waaronder live-action film Detective Pikachu en de aankomende live-action Pokémon-serie van Netflix die gemaakt wordt door Joe Henderson.

Unieke serie
Waar de meeste anime-series in de franchise draaien om de reizen van Ash Ketchum, een jonge Pokémon-trainer, die met Pokémon-partner Pikachu en vrienden over de wereld reist.

Hoewel we dus veel zien rond Ash, breidt de franchise steeds meer uit. Zodoende werd in 2016 de eerste spin-off, Pokémon Origins vrijgegeven, gevolgd door nog een aantal andere miniseries specifiek voor het internet.

Vandaag is er dus de trailer voor Pokémon Evolutions, met "tijdloze verhalen uit acht Pokémon-regio's". Het gaat om landen die verkend zijn in elke generatie van de game en televisieserie, van Kanto tot Galar. De serie onthult weinig verhaaldetails, maar laat wel zien wat we mogen verwachten.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Pokemon, Pokemon Evolutions, Trailer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws