search
Releasedatum 'The Sinner' seizoen 4 bekend
Series / Nieuws

Releasedatum 'The Sinner' seizoen 4 bekend

Het vierde seizoen van de reeks belooft weer ongelofelijk spannend te worden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
USA Network heeft bekend gemaakt wanneer we het vierde seizoen kunnen bekijken van haar spannende successerie The Sinner.

In het vierde seizoen van The Sinner zien we hoe Harry Ambrose een reis onderneemt naar Hanover Island in het noorden van Maine. Het is de bedoeling om hier te genieten van een heerlijke vakantie samen met zijn partner Sonya. Helaas draait dit net even wat anders uit dan verwacht.

Wanneer er zich een onverwachte tragedie voordoet is het aan Ambrose om te helpen bij het onderzoek. Al snel wordt echter duidelijk dat niets is wat het lijkt. Het ietwat slaperige toeristeneiland wordt dan ook in een mum van tijd helemaal op haar kop gezet.

Oktober
Het vierde seizoen van The Sinner zal te bekijken zijn vanaf 13 oktober van dit jaar. Voor het vierde seizoen geldt dat ze (net als het derde seizoen overigens) zal bestaan uit acht afleveringen.

In Nederland en België is de serie The Sinner te bekijken bij Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen