Netflix brengt 'La Casa de Papel' naar Nederland

De megahit La Casa de Papel komt met een speciale experience in Den Haag.

Jim Pedd, 02-09-2021 11:34

Om het vijfde deel van La Casa de Papel te vieren, opent Netflix een experience in Den Haag. Op vrijdag 3 september openen de deuren van El Hotel de Papel, recht tegenover het Koninklijk Paleis in Den Haag. In het voormalige bankgebouw van de Nederlandsche Bank stappen fans regelrecht in de wereld van La Casa de Papel.
In El Hotel de Papel lopen fans door verschillende iconische scènes uit de serie. En ook in dit speciale hotel draait het maar om één ding; de buit. Dus komen bezoekers van El hotel de Papel uit bij de goudkluis waar een massieve, de nog originele, kluisdeur én modern alarmsysteem ze opwacht. Bezoekers van het hotel stappen zo in de voetsporen van El Professor en zijn roofbende.

El Hotel de Papel is voor publiek geopend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september van 13:00 tot 19:00 uur. De experience is toegankelijk voor de allergrootste fans van de serie. Daarvoor moet je El Professor weten te overtuigen dat je een écht fan bent. Iedereen mag een poging doen om een ticket te bemachtigen via www.elhoteldepapel.nl. De toegang tot El Hotel de Papel bevat de ervaring en de kans om de goudkluis te openen; een overnachting in het hotel is niet inbegrepen.

Het laatste seizoen van La casa de papel wordt in twee delen gelanceerd; de eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te zien op Netflix. De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Ze zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan.

Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert" Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.
Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, Experience, Den Haag

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Een 1,6 op IMDb en toch gewoon een nieuw seizoen

Een 1,6 op IMDb en toch gewoon een nieuw seizoen

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in