search
HBO komt met opvallende 'Dead Boy Detectives'-serie
Series / Nieuws

HBO komt met opvallende 'Dead Boy Detectives'-serie

De serie Dead Boy Detectives komt naar HBO en dat is interessant!

HBO Max heeft besloten en pilot te laten maken van Dead Boy Detectives. Dat is een bovennatuurlijke comic van Neil Gaiman.

De DC Comics-personages waar met de titel naar verwezen wordt heten Charles Rowland en Edwin Paine. Zij zijn de twee geesten van dode kinderen. Ze besluiten om niet vredig naar het hiernamaals te gaan en blijven rondhangen op de Aarde om de vreemdste bovennatuurlijke misdrijven van de wereld te verkennen.

Dead Boy Detectives
De twee personages debuteerden in The Sandman #25 in 1991.

Volgens Variety wordt gezocht naar een pilotregisseur, die een aflevering van ongeveer een uur mag maken voor de streamingdienst. Een regisseur is nog niet gevonden, maar de opnames moeten in november al van start.

Verder is wel bekend dat Steve Yockey de pilot schrijft en als uitvoerend producent aan het project verbonden is. Jeremy Carver, Greg Berlanti, Sarah Schechter en David Madden zijn ook verbonden aan het project als uitvoerend producenten.

Overigens zijn de Dead Boy Detectives ook te zien in het derde seizoen van Doom Patrol. Sebastian Croft speelt Rowland en Ty Tennant speelt de rol van Paine. Of ze ook in de standalone serie spelen is niet bekend.

Aanbevolen artikelen