Straks explodeert het 'The Walking Dead'-universum

Straks explodeert het 'The Walking Dead'-universum

De The Walking Dead-franchise gaat straks nog veel meer groeien dan nu al het geval is.

Jim Pedd, 5 september 2021 om 09:57

De wereld van The Walking Dead gaat flink uitbreiden. In het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond keert Jadis terug, als een van de soldaten van de Civic Republic Military, een organisatie die zichzelf is gaan zien als de laatste hoop van de mensheid.
Het tweede seizoen rondt het verhaal van de Endlings af. Iris, Hope, Elton en Silas ontdekken nieuwe bedreigingen, nieuwe Walkers en nieuwe gemeenschappen.

De wereld uitbreiden
Volgens een officiële synopsis wordt de wereld flink groot, met name doordat men oude bekenden uit andere series toevoegt.

Terwijl de groep het opneemt tegen de CRM, vechten ze voor controle over hun eigen lot. Bovendien verschuiven doelen, vormen zich banden en vallen die uit elkaar en verliezen ze hun onschuld. Maar ook moeten de vrienden proberen Dr. Leo Bennett op de een of andere manier zien te redden; hij is de enige man die de wereld zou kunnen redden van de zombieplaag.

Precies dat biedt dan ook belangrijke aanknopingspunten voor de franchise. "Deze serie laat ons nieuwe uithoeken van de wereld en de verschillende mensen die erin wonen zien," aldus bedenker Scott Gimple. "Dit seizoen zal je drie heel verschillende werelden zien, die ook heel duidelijk verschillende personages omvatten."

Kortom: de franchise gaat hiermee flink uitbreiden!
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, Walking Dead, UniversuM, AMC

Populair nieuws