Netflix-serie 'You' seizoen 3: Dit moet je weten over de releasedatum, plot en cast

You seizoen 3: Dit moet je weten

De serie You ziet er behoorlijk heftig uit voor het komende derde seizoen.

Jim Pedd, 6 september 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van de serie You komt er snel aan. Sterker nog, je hoeft nog geen anderhalve maand meer te wachten, want seizoen 3 begint op 15 oktober 2021.
In de serie You volgen we de obsessieve en gevaarlijke Joe Goldberg. De bijzondere twists maken dat de kijker bij elke schokkende onthulling weer helemaal met grote vraagtekens en een snel kloppend hart achterblijft. In dit artikel zetten we voor je op een rij wat je moet weten over het nieuwe seizoen.

De cast: Penn Badgley en Victoria Pedretti zijn uiteraard weer terug. Naast hem voegen zich zo'n 12 andere castleden, waaronder Scott Speedman, Saffron Burrows en Travis Van Winkle. Naast hem krijgen we ook Shalita Grant, Saffron Burrows en Dylan Arnold te zien.

Niet het einde: De serie gaat niet per se naar het einde na het derde seizoen. Maker Gera Gamble vertelt dat er "verschillende" aanvullende seizoenen in het verschiet liggen. Ga er dus maar vanuit dat de serie nog wel even doorgaat.

Nieuw gezicht: Een van de nieuwe gezichten wordt gespeeld door Scott Speedman. Hij is te zien als Matthew, een succesvolle CEO, echtgenoot en vader die maar weinig communiceert. Hij is gereserveerd, soms mysterieus.

Het verhaal: Het verhaal van You is vermoedelijk eentje dat vol melodrama komt te zitten. Aan het einde van het tweede seizoen kwamen we erachter dat Love net zo obsessief is als Joe, en dat zij ook moordneigingen heeft. Dat wordt dus wat!

De releasedatum: We schreven het al: Netflix onthulde dat het nieuwe seizoen op 15 oktober te zien zal zijn.
Lees meer over: You, Sera Gamble, Greg Berlanti, seizoen 3

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws