search
Prime Video voegt wel heel veel nieuwe series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Prime Video voegt wel heel veel nieuwe series toe deze week

Het was een behoorlijk prima week op streamingdienst Prime Video. Check hier al het nieuws.

Het was een bijzonder drukke week op Prime Video, met heel wat nieuwe series. We zetten ze allemaal voor je op een rij, beginnende met de series die nieuwe afleveringen kregen.

Star Trek: Lower Decks (S02E04): De USS Cerritos wordt naar een planeet gestuurd om de onopgehelderde waarneming van een gevaarlijke mugato te onderzoeken.

Nine Perfect Strangers (S01E05): Op Zoe's verjaardag worden oude wonden opengereten, ook al groeit de groep naar elkaar toe.

Stumptown (1 seizoen): Een veteraan met een ingewikkeld liefdesleven.

Grown-ish (1 seizoen): Zoey Johnson start haar studie. Tijdens een avondcollege ontmoet ze een onwaarschijnlijke groep studenten die de komende jaren haar beste vrienden zullen worden.

Castle (8 seizoenen): Misdaadauteur Richard Castle werkt samen met de politie van New York om een moordenaar te vinden die z'n ideeën heeft opgedaan in Castle's boeken.

The Game of Keys (1 seizoen): Een ogenschijnlijk gewone ontmoeting tussen Adriana en Sergio - voormalig vrienden van de middelbare school - leidt tot een game of keys, waarin vier koppels nieuwe seksuele en emotionele combinaties maken in een gevaarlijk spel vol lust.

Doctor Who (seizoen 1-10): Volg meerdere Doctors in deze BBC-hitserie, op intergalactische avonturen.

The Bold Type (5 seizoenen): The Bold Type gaat over de medewerkers van het vrouwenblad Scarlet en hun grootse en meeslepende levens. De nieuwe generatie Scarlet-vrouwen steunt elkaar terwijl ze te midden van intimiderende leiders hun eigen stem proberen te vinden. Samen verkennen ze seksualiteit, identiteit, liefde en fashion.

Most Dangerous Game (1 seizoen): Wat als ik je vertelde dat Jean-Claude Van Damme - ja, DIE Jean Claude Van Damme, eigenlijk een geheim agent was? Dat zijn hele filmcarrière een façade was voor zijn missie? Zou je me geloven? Nee? Dan heb je het mis, want daar gaat dit programma over.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen