'The Wheel of Time' hint nu al naar een dood personage

'The Wheel of Time' hint nu al naar dood personage

Het lijkt erop dat niet iedereen The Wheel of Time levend gaat afmaken.

Jim Pedd, 6 september 2021 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Amazon-serie The Wheel of Time kwam vorige maand met z'n eerste trailer. En die trailer onthult misschien wel meer dan je zou verwachten op het eerste gezicht.
De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan, eentje die vol met magische en mysterieuze elementen zit. De magische energie staat bekend als de One Power, en de gebruikers daarvan zijn tovenaressen genaamd de Aes Sedai. Mogelijk gaat een van hen dood dit seizoen.

Een dood personage?
De Aes Sedai zijn de wakers en beschermers van de wereld. Koningen buigen voor hun heerser, de Amyrlin en de hele wereld is zich bewust van hun immense kracht. Dat blijkt wel uit de trailer, waarin bijvoorbeeld Moiraine bliksem oproept.

Maar de trailer hint naar de dood van een Aes Sedai. In een shot zien we een man die rouwend naar een ring lijkt te kijken. Hij draagt de kleding van een Warden, de traditionele bewaker van de Aes Sedai en heeft een ring van de Aes Sedai vast. Die zouden ze nooit laten vallen. Daarmee is de implicatie dat de Warden een Aes Sedai zou moeten beschermen die overleden is.

Daarmee hebben we ook meteen een herinnering dat de sterke Aes Sedai niet onsterfelijk zijn, ondanks hun immense kracht.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Robert Jordan, Amazon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws