Dit is hoe Constantine verdwijnt uit het Arrowverse en 'Legends of Tomorrow'

Dit is hoe Constantine verdwijnt uit Arrowverse

Het Arrowverse neemt afscheid van Constantine en doet dat op deze wijze.

Jim Pedd, 07-09-2021 08:29

Constantine verdwijnt uit de serie Legends of Tomorrow. Dat wisten we natuurlijk al. En nu weten we ook hoe hij dat doet. In dit artikel vertellen we je daar alles over.
In de finale van het zesde seizoen, The Fungus Amongous, nemen we afscheid van Constantine. En dat is op de volgende manier.

Afscheid nemen
Het bleek dat Constantine vergiftigd was en min of meer oploste in het fontein waar hij al die tijd naar op zoek was. Alles wat van hem overgebleven was, was een paddenstoel. Zari neemt die mee naar de Waverider, waar Behrad zich snel al realiseert dat Constantine in die paddenstoel leefde.

Dus at Sara hem op, om met hem te communiceren. Constantine was niet dood, maar ook niet levend. Het fontein kon nog gered worden, maar zou dan niets meer met de mensheid te maken willen hebben.

Nadat ze het fontein redden, werd ook Constantine hersteld en bleek dat hij een zielenmunt weggegeven aan een demon in de hel, zodat hij zijn magie weer had. Zijn pad leidde daarna dus weg van de Legends. Hij geeft Zari nog een sleutel en vertelt haar dat ze er snel achter zal komen waar die voor nodig is.

En daarmee verdwijnt hij!Bron: ComicBook

Lees meer over: Arrowverse, Constantine, Matt Ryan, Legends of Tomorrow

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws