search
'Game of Thrones' krijgt eindelijk een fanconventie
Series / Nieuws

'Game of Thrones' krijgt eindelijk een fanconventie

De hele Game of Thrones-franchise gaat in 2022 gevierd worden in Las Vegas.

Terwijl fans zich voorbereiden op een terugkeer naar Westeros met de serie House of the Dragon, is nu besloten dat de franchise een eigen fanconventie krijgt. Die wordt gemaakt door Warner Bros. en Creation Entertainment.

Dat laatste bedrijf zit achter een aantal conventies, zoals de Stranger Con, Lucifer en Supernatural Conventions en de 55 Year Mission Star Trek-conventie. En nu komt er een officieel evenement rond de boeken van George R.R. Martin en de series die HBO in de maak heeft. Het event vindt plaats tussen 18 en 20 februari in Las Vegas.

Een fanconventie
De fanconventie zit vol met gaststerren, heeft kansen om handtekeningen te verzamelen, verkoopt exclusieve merchandise en fans kunnen naar panels waar de acteurs en actrices achter de serie met elkaar in gesprek gaan.

In een statement laat Warner Bros. weten dat Game of Thrones verworden is tot een cultureel fenomeen met een ongelofelijke fanschare. En dus is men trots zo'n conventie te kunnen maken en lanceren, zodat mensen zich kunnen onderdompelen in de wereld van Westeros.

Het is natuurlijk de hoop van fans dat er ook nieuws is over de vele aangekondigde spin-offs rond de serie, waarvan House of the Dragon de eerste is.



Aanbevolen artikelen