search
'Lucifer' seizoen 6: Dit moet je volgens Netflix weten
Series / Video/clip/featurette

'Lucifer' seizoen 6: Dit moet je volgens Netflix weten

Het zesde seizoen van Lucifer komt eraan en rondt de serie dan eindelijk af.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft net een video vrijgegeven die alles onthult wat de streamingdienst mag zeggen over het aankomende zesde seizoen van Lucifer. De video bevat heel wat hints naar wat we mogen verwachten van het seizoen.

Het langverwachte seizoen zal komende vrijdag op Netflix gelanceerd worden. Daarin volgen we Lucifer die net promotie gemaakt heeft en als God aan de slag moet gaan.

Heel nieuw seizoen
Het tien afleveringen tellende laatste seizoen van de serie Lucifer is omschreven als een "post-happily-ever-after verhaal". Hoewel er niet al te veel bekend is over het laatste seizoen van de serie, liet Netflix al eens weten dat er een geanimeerde aflevering in zit waarin we Lucifer en Chloe Decker zien.

Op het YouTube-kanaal van Netflix is een nieuwe video vrijgegeven. Daarin deelt de streamingdienst 'alles' wat alvast verteld mag worden over het seizoen.

We horen zodoende over grote ontwikkelingen rond personages, details over locaties (waaronder een aflevering die zich afspeelt in Magic Castle in Hollywood en een groot moment in de Walt Disney Concert Hall), en meer.

Ook zien we flitsen van eerdere seizoenen, maar ook van wat er aan zit te komen. Hieronder kan je de video bekijken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen