'Fear the Walking Dead'-trailer onthult een gruwelijke nieuwe wereld

Fear the Walking Dead-wereld is gruwelijk

Check hier een nieuwe trailer voor het zevende seizoen van Fear the Walking Dead.

Jim Pedd, 7 september 2021 om 10:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

"Deze nieuwe wereld straft je af," horen we Victor Strand sissen in de nieuwe trailer van Fear the Walking Dead seizoen 7. Texas is nu een radioactieve woestenij geworden, doordat Teddy Maddox erin slaagde meerdere kernkoppen te lanceren.
In essentie is het hele gebied van Texas waar de serie zich afspeelt opgeblazen. "Het wordt een compleet nieuwe realiteit voor onze personages om mee te leren dealen," hintte co-showrunner Ian Goldberg al tijdens Talking Dead.

Grote verwoesting
Voor Morgan en de andere overlevenden geldt dat ze niet alleen te maken krijgen met grote verwoesting en nucleaire fallout, ook is er as en de niet in te ademen lucht, verwoeste structuren en is het leven daarmee moeilijker en zwaarder dan ooit.

In de allernieuwste teaser krijgen we een nieuwe blik op de nieuwe Walkers die zo uit een nachtmerrie zouden kunnen zijn gekomen. Ook zijn er nieuwe menselijke vijanden voor onze helden om mee te dealen in dit zevende seizoen.

"Deze nucleaire apocalypse brengt een nieuw element van menselijke vijandschap," aldus Goldberg. "Je krijgt heel wat heel tof ontworpen kostuums. En je zal veel gasmakers zien in seizoen 7!"

Hieronder de promo:

Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Trailer

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws