search
Wordt het vijfde seizoen van 'S.W.A.T' uitgesteld door de pandemie?
Series / Nieuws

Wordt het vijfde seizoen van 'S.W.A.T' uitgesteld door de pandemie?

In principe zou het vijfde seizoen te zien moeten zijn in oktober...

Is het vijfde seizoen van de serie S.W.A.T. te bekijken in oktober of niet? Er is onzekerheid ontstaan door een uitbraak van Corona op de set.

Dat er een vijfde seizoen zal verschijnen van de Amerikaanse successerie S.W.A.T. is reeds even bekend. Daarbij wisten we ook al dat het vijfde seizoen van de reeks in principe in oktober in première moet gaan. Dat laatste lijkt nu echter geen zekerheid meer te zijn. De schuldige? Een uitbraak van Corona op de set.

Corona uitbraak
Er is reeds behoorlijk wat bekend over het vijfde seizoen van de reeks. Zo weten we bijvoorbeeld ook dat ze zal bestaan uit 18 afleveringen en dat ze meteen ook te zien zal zijn op streamingdienst Netflix. Wat we nog niet met zekerheid kunnen stellen is of de release van 1 oktober voor de eerste aflevering wel echt gehaald zal worden.

Schuldige is een uitbraak van Corona op de set. Zo werd er eerder door The Los Angeles County Health Department aangegeven dat er verschillende besmettingen waren gemeld in de Santa Clarita Studios. Ook de productie van S.W.A.T. liep daardoor vertraging op. Toch blijft CBS erbij dat de vertragingen die werden opgelopen geen effect zullen hebben op de releasedatum.

Of bovenstaande daadwerkelijk ook het geval zal zijn valt af te wachten. Er wordt in ieder geval met man en macht gewerkt om het vijfde seizoen tijdig klaar te krijgen.

Ook op een trailer van het vijfde seizoen blijft het voorlopig in ieder geval wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen