search
White Vision heeft nog wel een toekomst na 'WandaVision'
Series / Nieuws

White Vision heeft nog wel een toekomst na 'WandaVision'

Paul Bettany weet nu al waar hij heen zou willen met White Vision na WandaVision.

Mocht hij de kans krijgen om terug te keren als White Vision, dan heeft acteur Paul Bettany een goed idee van waar het heen zou moeten met het Marvel-personage. Hij was voor het eerst als White Vision te zien in de serie WandaVision.

Bettany is al sinds het begin onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Hij leende zijn stem aan het AI-systeem JARVIS van Iron Man. En sinds 2015 is hij fysiek te zien als Vision.

White Vision
In WandaVision speelde Bettany een dubbelrol. Niet alleen was hij de versie van Vision die de fans van Marvel Studios al kennen. Ook was hij te zien als White Vision, die in de laatste twee afleveringen figureerde.

Hij was door SWORD gemaakt als wapen uit de originele onderdelen van Vision. In eerste instantie was hij een tegenstander, maar een existentieel gesprek met Vision gaf hem een nieuw doel in het leven, waarna hij weg vloog en zijn toekomst onduidelijk was.

Bettany hoopt heel erg dat een terugkeer er in zit. "Daar zijn al wat geruchten over gegaan. Ik wil niets verpesten, maar weet wel hoe het zou kunnen lopen met White Vision. We zullen het zien."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen