search
Netflix stuurt opvallende video met "WTF-momenten" van 'Clickbait' de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt opvallende video met "WTF-momenten" van 'Clickbait' de wereld in

De serie weet de vooropgestelde verwachtingen in ieder geval zeker waar te maken...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het ziet ernaar uit dat de serie Clickbait de verwachtingen meer dan weet in te lossen. Nu heeft Netflix een video de wereld ingestuurd met "WTF-momenten".

In de serie Clickbait maken we kennis met een op het eerste zicht zeer fijne huisvader. Wanneer hij wordt ontvoerd ontstaat echter het vermoeden dat hij een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt.

Misbruiker en moordenaar
De serie Clickbait vertelt het verhaal van Nick Brewer (gespeeld door Adrian Grenier) die op een bepaald moment wordt ontvoerd. Niemand begrijpt waarom, want zowel de vrienden als de familie van Brewer vinden dat hij niets minder is dan een fantastische gast.

Zijn ontvoerders zijn het daar echter duidelijk niet mee eens. Zij bestempelen hem dan ook als een misdadiger die niet alleen vrouwen zou hebben misbruikt, maar zelfs vermoord.

Om de populariteit van de reeks nog een extra duwtje in de rug te geven heeft Netflix nu een video de wereld ingestuurd met naar eigen zeggen de beste "WTF-momenten" uit de reeks. Deze video is hier te bekijken.

Heb jij de serie Clickbait nog niet gezien? Dan kan je ze uiteraard nog altijd bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen