Netflix-serie 'Cowboy Bebop' komt snel met groot nieuws

'Cowboy Bebop' komt snel met groot nieuws

We gokken op een trailer een dezer weken voor Netflix-serie Cowboy Bebop.

Jim Pedd, 8 september 2021 08:34

De serie Cowboy Bebop is er eentje waar vooral Amerikaanse fans heel erg naar uit zullen kijken. De show was ervoor verantwoordelijk dat anime een doorbraak maakte in de Verenigde Staten en krijgt nu een live-action verfilming van Netflix.
De live-action kijk op de serie moet dit najaar nog te zien zijn op Netflix. Via het Netflix Geeked-account, blijkt nu dat er een groot fanevenement aan zit te komen rond de serie. Het wordt een virtueel evenement met vermoedelijk onder meer trailers en nieuws over releasedata.

Tadum fanevent
Tadum heeft zo, als verwijzing naar het logo van Netflix. Het geluidseffect staat wereldwijd bekend en dus had het team achter het evenement de indruk dat er geen betere keuze dan deze zou zijn voor het evenement.

Het evenement vindt op 25 september plaats en belooft "exclusieve nieuwe blikken op Strangers Things, The Witcher en Cowboy Bebop" met zich mee te brengen.

De serie is in november te zien op Netflix. Het is een ruimte-western die draait om drie premiejagers, ofwel 'cowboys', die allemaal proberen te ontkomen aan het verleden. Ze verschillen enorm van elkaar: Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine. Maar samen vormen ze een crew die op de gevaarlijkste criminelen van de wereld jagen.

Hieronder kan je de aankondiging zien:


Lees meer over: John Cho, Netflix, Cowboy bebop

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws