Fans zijn nu al woedend over Netflix-serie 'Cowboy Bebop'

De serie Cowboy Bebop kan na de eerste foto's al rekenen op kritiek. Een van de castleden reageert.

Jim Pedd, 29 augustus 2021 11:10

Daniella Pineda is te zien als Faye Valentine in de aankomende live-action verfilming van de serie Cowboy Bebop van Netflix. Zij kreeg meteen kritiek van fans en gaat daar terecht hard tegenin.
Netflix gaf een paar foto's van de serie vrij. Pineda reageerde meteen op de kritieken van fans die het maar niets vonden dat Pineda te zien was als Valentine. "Ik wil mijn excuses aan fans aanbieden dat ik geen anatomische match met Faye Valentine ben. 1 meter 82, borsten met een dubbel-D-cup, middel van vijf centimeter. Ze zochten echt overal naar die vrouw, maar konden haar niet vinden. Het is heel gek, maar ze gingen uiteindelijk maar voor mijn korte kont."

Heel sarcastisch
Pineda was dus lekker sarcastisch in de video en grapte ook dat Netflix probeerde met behulp van een tijdmachine haar andere ouders te geven en haar er anders uit te laten zien. En dat haar outfit niet precies lijkt op die van het oorspronkelijke personage vindt ze natuurlijk ook erg; ze grapte dat het dunne papier in haar rondingen zou verdwijnen.


De oorspronkelijke Cowboy Bebop-anime speelt zich af in 2071 en volgt een groep premiejagers die in de ruimte zoekt naar doelwitten. De serie werd heel goed ontvangen en wordt gezien als reden waarom het anime-genre doorbrak in de westerse wereld.

De live-action serie van Netflix is op 19 november te zien. Naast Pineda is ook John Cho als Spike Spiegel te zien, Mustafa Shakir als Jet Black en Alex Hassel als Vicious.
Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, Daniella Pineda, Faye Valentine

Populair nieuws