search

Ons nieuws van woensdag 8 september 2021

'Star Wars'-fans maken zich zorgen over 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

'Star Wars'-fans maken zich zorgen over 'The Book of Boba Fett'

Brengt The Book of Boba Fett iets goed naar Star Wars of toch niet?

Boba Fett maakte zijn triomfantelijke terugkeer naar live-action in The Mandalorian. Al in de aflevering The Gunslinger van seizoen 1 werd naar zijn komst gehint en in seizoen 2 was de beruchte premiejager er ook echt.

Daarbij rekende hij in The Tragedy op brute wijze af met een hele groep Stormtroopers die de kleine Grogu moesten vangen. Fett bleef het hele seizoen hangen, en de scène na de aftiteling liet zien dat hij het misdaadimperium van Jabba overnam op Tatooine door Bib Fortuna dood te schieten. Zijn leven als intergalactische misdaadheer staat in december op Disney+ centraal in The Book of Boba Fett.

Veranderingen aanstaande
Toch zitten er veranderingen aan te komen. Eentje is dat Fett een herontwerp zou krijgen dat weg beweegt van zijn klassieke voorkomen in de oorspronkelijke trilogie.

Gek is dat niet, want in The Mandalorian zien we dat het harnas zijn beste tijd bijna gehad lijkt te hebben.

Toch zijn fans nerveus. Ze waren al niet blij met het feit dat Disney en Lucasfilm besloten het schip van Fett niet langer de Slave 1 te noemen, maar de Firespray. Zodoende lezen we op Epicstream dat fans helemaal niet te spreken zijn over de mogelijke veranderingen.

Of die echt doorgevoerd worden blijft natuurlijk de vraag. Fett is duidelijk gehecht aan zijn harnas, dus dat zal hooguit een klein likje verf krijgen. In december is de serie te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Problemen voor Supes in 'The Boys' seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

Problemen voor Supes in 'The Boys' seizoen 3

Daarmee hebben we mogelijk voor het eerst details over The Boys seizoen 3!

Er is een nieuwe promo verschenen voor het derde seizoen van de serie The Boys. Die hint naar mogelijke restricties voor wat Supes mogen doen van de regering.

En dat niet alleen, de promo bevat ook een hoop spoof voor streamingdiensten als Disney+ en HBO Max. Daarmee zet de brute Amazon Prime Video-serie zijn sociale commentaar van hoe het eraan toe gaat in de wereld vrolijk voort.

Problemen voor Supes?
De publieke macht van The Seven, de zeven grote helden die centraal staan bij Vought, en de andere Supes, spelen een grote rol in de serie. Dat is een lijn die sowieso voortgezet wordt in het komende derde seizoen.

Vought zal moeten omgaan met wat grote schandalen die liggen te broeien. Voor nu lijkt het nog wel goed te zitten voor de mega-corporatie, maar op basis van de nieuwste aflevering van Vought News Network zeggen we dat er toch problemen zitten aan te komen.

Het lijkt er namelijk op dat de Supes hun macht niet meer zomaar kunnen misbruiken. In de video, die behoorlijk humoristisch is vormgegeven, is ook een uitgebreide spoof van Disney+.

Verder zie je in de beelden een hilarische muziekvideo met een Supe en is er een willekeurige cameo van producent Seth Rogen. Check 'm hier:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bob Odenkirk weer terug voor 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

Bob Odenkirk weer terug voor 'Better Call Saul'

Het laatste seizoen van Better Call Saul moet begin 2022 op Netflix verschijnen.

Na het succes van Breaking Bad verscheen er de spin-off serie rond het personage Jimmy McGill / Saul Goodman. Die serie heet uiteraard Better Call Saul en op dit moment wordt er gewerkt aan het zesde en laatste seizoen.

Even geleden werden de makers en de fans opgeschrikt door een ziekenhuisopname van hoofdrolspeler Bob Odenkirk. In juli werd hij op de set in New Mexico getroffen door een kleine hartaanval. Een kleine twee weken later werd duidelijk dat hij het goed maakte. Nu gaat hij weer aan het werk. Gelukkig maar.

Bob Odenkirk weer terug!
"Weer aan het werk aan Better Call Saul! Zo blij om hier te zijn en dit specifieke leven te leiden, omringd door zulke goede mensen. Tussen haakjes, dit is make-up pro Cheri Montesanto waardoor ik niet lelijk ben tijdens de opnames!" schrijft Odenkirk op Twitter.

Wanneer Better Call Saul terugkeert voor het laatste seizoen is nog niet bekend, maar dat zal wel ergens begin 2022 zijn. Je vindt de vijf bestaande seizoenen van de serie in Nederland op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke Iron Man-zombie op poster van Marvel-serie 'What If...?'
Series / Posters

Gruwelijke Iron Man-zombie op poster van Marvel-serie 'What If...?'

De vijfde aflevering is vandaag verschenen en er zitten heel wat zombies in!

Vandaag is de vijfde aflevering What If... Zombies?! van What If...? op Disney+ verschenen en die titel maakt al voor het kijken van de aflevering duidelijk dat we zombies krijgen te zien. Let op: SPOILERS!

Voor iedere aflevering geeft Marvel Studios één of meerdere posters vrij en dit keer krijgen we affiches voor de superhelden Captain America, Hawkeye, Iron Man, The Falcon en Doctor Strange... En dan wel als zombies.

Marvel-zombies in MCU
In de film Spider-Man: Far From Home dook al kort een Iron Man-zombie op en komt What If...? met nog een hele horde Marvel-zombies van vele uiteenlopende personages. Hieronder vijf van die bekende Marvel-personages.De eerdere afleveringen heten "What If... Captain Carter Were the First Avenger?", "What If... T'Challa Became a Star-Lord?", "What If... the World Lost Its Mightiest Heroes?" en "What If... Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands?". Je kunt de vijf verschenen afleveringen nu zien op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iconische Batman-schurk speelt een rol in 'Peacemaker' van HBO
Series / Nieuws

Iconische Batman-schurk speelt een rol in 'Peacemaker' van HBO

De serie Peacemaker heeft straks een rol voor Bane, gaat nu het gerucht.

Goed, vooraf moet gezegd worden dat dit weer zo'n typisch korrel-zout-verhaal is. Het gerucht gaat dat de aankomende Peacemaker-serie van James Gunn voor HBO Max het DCEU-debuut bevat van de iconische Batman-schurk Bane.

Het is alweer een tijd geleden dat Tom Hardy op memorabele wijze de rol van Bane speelde in Christopher Nolan's The Dark Knight Rises. Fans van de iconische schurk vragen zich dan ook al een tijdje af wanneer (en of) er een nieuwe versie komt.

In Peacemaker?
Nu gaat het gerucht dat Bane te zien is in James Gunn's Peacemaker-serie. Helemaal zeker is het natuurlijk nog niet, maar het is een interessant gerucht.

Dat James Gunn een bekende schurk zou gebruiken voor de The Suicide Squad spin-off klinkt ook niet heel gek. Maar de opnames zijn al enige tijd geleden afgerond. Dat we dus nu pas dit soort bericht horen, is een beetje verwarrend en lijkt wat vreemd.

Tegelijk bestaat de mogelijkheid natuurlijk dat men er simpelweg in geslaagd is de verschijning van Bane geheim te houden gedurende al die tijd.

Wat het ook wordt, Peacemaker toont volgende maand tijdens het DC FanDome zijn eerste trailer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel onthult zijn zombies in 'What If...?'-trailer
Series / Video/clip/featurette

Marvel onthult zijn zombies in 'What If...?'-trailer

Dit is de aflevering van What If...? waar we misschien wel het meeste naar uitkeken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gisteren debuteerde de vijfde aflevering van de serie What If...? op Disney+. Daarin zien we hoe de Avengers het moeten opnemen tegen een hele rits hongerige zombies.

Via de ogen van de Watcher, ingesproken door Jeffrey Wright, krijgt de kijker een blik op het multiversum. Door een enkele beslissing, worden de tijdlijnen van personages als Doctor Strange, Black Widow en Captain America volledig veranderd. Soms met wel heel grote gevolgen zoals nu.

Op zombiejacht
De aankomende aflevering is gebaseerd op een fanfavoriete comic-verhaallijn. Daarin infecteert het door ziektes geteisterde lijk van Galactus leden van de Avengers, X-Men en Fantastic Four met het zombievirus.

De merchandise hint er ook op dat een zombiejagende Spider-Man iedereen moet proberen te redden.

De video voor de aflevering werd gedeeld op het Twitter-account van de serie. We zien de grootste helden van de wereld vechten tegen een complete zwerm zombies, maar ze worden al snel overweldigd. De overgebleven Avengers moeten zoeken naar een manier om de uitbraak te overwinnen.

Hieronder kan je de trailer bekijken:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het einde van Netflix-topper 'Clickbait' uitgelegd
Series / Video/clip/featurette

Het einde van Netflix-topper 'Clickbait' uitgelegd

De acht afleveringen van de serie Clickbait staan al enkele weken op de streamingdienst.

Heb jij de succesvolle serie Clickbait al gezien. Deze miniserie staat sinds eind vorige maand op de streamingdienst Netflix en de thriller trekt heel wat aandacht. Nog altijd staat de serie in de Netflix Top 10, op dit moment op plek nummer vier.

Mocht je de serie al hebben gezien, dan heb je mogelijk nog wat vragen over het einde. Nu heeft Netflix zelf een video - met de titel Het einde van Clickbait uitgelegd - online gezet waarin wordt ingezoomd op het slot van de serie. Check de video hieronder.Clickbait: 8 afleveringen
In Clickbait blijkt er een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen.

Je kunt de serie Clickbait met namen als Zoe Kazan, Betty Gabriel, Phoenix Raei en Abraham Lim kijken op Netflix. De acht afleveringen start je hier op de streamingdienst. Hieronder nogmaals de gewone trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen van de populaire serie 'Firefly Lane' verschijnt niet meer dit jaar op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen van de populaire serie 'Firefly Lane' verschijnt niet meer dit jaar op Netflix

Slecht nieuws voor de fans van de serie 'Firefly Lane'. Het tweede seizoen zal dan toch niet meer dit jaar op streamingdienst Netflix verschijnen.

In eerste instantie zou het tweede seizoen van Firefly Lane nog dit jaar verschijnen op Netflix. Nu is bekend gemaakt dat dit niet meer gaat lukken.

Dat het tweede seizoen niet meer dit jaar op Netflix zal verschijnen is een tegenvaller voor de vele fans van de reeks. Het was uiteindelijk één van de hoofdrolspeelsters, namelijk Katherine Heigl die via Twitter bekendmaakte dat we het vervolg niet meer dit jaar hoeven te verwachten.

2022
Op Twitter werd aan Katherine Heigl gevraagd of er al een officiële releasedatum is voor de reeks of niet. Daarop antwoorde de knappe actrice dat er nog geen releasedatum bekend is, maar dat deze wel pas in 2022 zal zijn.

Bovenstaande is een verrassend bericht, niet in het minst omdat Netflix eerder nog in juli van dit jaar liet optekenen dat het tweede seizoen nog dit jaar zou verschijnen. Helaas bleek dit dus uiteindelijk niet haalbaar te zijn.

Ondertussen stellen diverse geruchten ook dat de opnames een aanzienlijke vertraging hebben opgelopen. Zo wist ProductionWeekly eerder te melden dat de opnames nog zouden lopen tot maar liefst april 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sex Education' seizoen 3 onthult zijn trailer: Check 'm hier
Series / Trailer

'Sex Education' seizoen 3 onthult zijn trailer: Check 'm hier

Netflix komt vandaag met beelden voor het derde seizoen van de serie Sex Education.

Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven.

Dat belooft dus wat voor het aankomende derde seizoen van Sex Education, de serie die Netflix al op 17 september verder laat gaan. Bereid je dus maar weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Derde seizoen
In het derde seizoen zien we een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff's succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie's pleegmoeder Anna.

De cast van Sex Education bestaat verder uit vertrouwde gezichten als Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey en Ncuti Gatwa.

De serie van Netflix staat bekend om z'n humor, maar ook rake verhaallijnen en natuurlijk de vele seksscènes. Daarvan gaan we nu weer veel zien! Vanaf 17 september dus te zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight' op Disney+ wordt veel zwaarder dan je denkt
Series / Nieuws

'Moon Knight' op Disney+ wordt veel zwaarder dan je denkt

De serie Moon Knight met Oscar Isaac belooft een opwindende toevoeging aan het MCU te worden.

Regisseur Mohamed Diab vertelt over zijn ervaring met werken voor Marvel Studios aan de serie Moon Knight. Hij belooft dat fans genoeg MCU-actie en humor kunnen verwachten. Maar de serie gaat je ook verrassen.

Volgend jaar moet de televisieserie op Disney+ te zien zijn. Dan ontmoeten we Oscar Isaac als de nieuwste held van Marvel Studios. Het personage wordt anders dan alle helden die we tot nu toe gezien hebben.

Heel anders
Diab bevestigde tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat hij vier van de zes afleveringen geregisseerd heeft. Het wordt anders dan wat hij eerder maakte, maar:

"Mijn films zijn hard, serieus en draaien om grote thema's. En ik heb heel sterk het gevoel dat Moon Knight ook zo gaat zijn. Het wordt entertainment, maar ook heel zwaar. En tegelijk zijn we heel creatief met de grappen en met de actie. Ik blijf maar zeggen tegen mijn vrouw: ik kan niet geloven dat ik grappig ben in een andere taal."

Diab blijkt een pitch van maar liefst tweehonderd pagina's geschreven te hebben voor de serie van Marvel Studios, waarna hij ook daadwerkelijk gekozen werd om hem te maken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Y: The Last Man' gaat helemaal niet over de dood van alle mannen, maar waarover dan wel?
Series / Nieuws

'Y: The Last Man' gaat helemaal niet over de dood van alle mannen, maar waarover dan wel?

Y: The Last Man is over twee weken dan eindelijk te zien op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vanaf 22 september kan je de serie Y: The Last Man streamen op Disney+. Showrunner Eliza Clark is er druk mee bezig en vertelt tijdens een interview wat ze zo interessant vindt aan het bronmateriaal.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. Duidelijk is dat Clark zo'n vijf tot zes seizoenen nodig denkt te hebben om het bronmateriaal helemaal te verfilmen. Dat betekent dat er ruwweg tien nummers van de comic nodig zijn per seizoen, ofwel 1 aflevering per issue.

Y: The Last Man
"Wat ik zo goed vind aan het boek, is niet het mysterie van wat er gebeurd is. Het is hoe mensen geloofssystemen opbouwen rond wat zij denken dat er gebeurd is," deelde Clark met ComicBook.com.

"Ik ben dus heel benieuwd naar de verschillende uitleggen van wat er gebeurd is, niet zozeer in wat het antwoord is. Uiteindelijk is het antwoord namelijk science fiction. Ik denk dat deze serie en het boek gaan om wat er gebeurt met mensen als zoiets als dit gebeurt. Wat ze geloven en hoe hun geloof uiteindelijk vormt hoe ze een gemeenschap opbouwen."

Hoelang de serie door mag gaan hangt uiteindelijk natuurlijk vooral af van de kijkcijfers. Hier in Nederland kan je de serie straks zien op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensies Netflix-serie 'Lucifer' seizoen 6: Top of flop? Is het afscheid van de serie de moeite waard?
Series / Featured

Recensies Netflix-serie 'Lucifer' seizoen 6: Top of flop? Is het afscheid van de serie de moeite waard?

Het zesde seizoen van Lucifer is vanaf vrijdag te zien op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vrijdag is het laatste seizoen van Lucifer te zien op Netflix. Dan komt de serie tot een einde, nadat deze bijna al het loodje legde bij seizoen drie op Fox.

Gelukkig redde Netflix de serie en gunde men hem een vierde seizoen. Daarna zou het vijfde eigenlijk het einde moeten zijn, maar dat bleek al snel zo succesvol dat Netflix een nieuwe deal onderhandelde met acteur Tom Ellis. En nu is het einde dan toch aangebroken en zien we hoe Lucifer omgaat met zijn nieuwe rol als heerser van de hemel.

De recensies
Maar hoe bevalt dat laatste seizoen? We zetten enkele recensies voor je op een rij.

RadioTimes: "Lucifer verloor zichzelf behoorlijk spectaculair in de tweede helft van seizoen 5. Maar dit overwinningsrondje voelt echt als een kans voor de serie om wat vergiffenis te vinden. De sterkste en minst gebruikte delen van de serie waren altijd de ondersteunende rollen. Het is dus mooi om te zien hoe zij meer kansen krijgen."

ComicBook: "Het is altijd moeilijk om een serie tot een einde te brengen. Het zesde en laatste seizoen geeft Lucifer een passend vaarwel. Deze laatste 10 afleveringen zitten vol met het hart en de humor die fans hebben leren kennen en zijn gaan waarderen."

The Outer Haven: "Het zesde seizoen van Lucifer heeft wat milde issues en had iets meer focus op bepaalde verhaallijnen kunnen leggen. Maar het is een passend en goed einde voor de serie, dat elke bestaande verhaallijn oplost en nieuwe intriges en mysteries toevoegt. En het rondt het verhaal van elk personage af."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' seizoen 6-trailer onthult wel heel bijzonder personage
Series / Nieuws

'Lucifer' seizoen 6-trailer onthult wel heel bijzonder personage

Het zesde seizoen van Lucifer komt eraan met een rol voor niemand minder dan Adam.

Een nieuwe trailer voor het zesde seizoen van Lucifer onthult de eerste blik op Adam. Hij is de nieuwste Bijbelse Figuur die in Los Angeles aankomt.

Komende vrijdag zal de Netflix-serie zijn laatste seizoen online zetten. Nadat de serie meermaals aan de dood wist te ontkomen, weten we nu zeker dat de serie het einde tegemoet zal moeten treden.

Lucifer seizoen 6
Het zesde seizoen van Lucifer wordt een emotioneel seizoen. De serie had een gigantisch vijfde seizoen dat omging met de komst van God en het nieuwe baantje van Lucifer, die nu de heerser van de hemel wordt nadat zijn vader met pensioen gaat.

Makkelijk wordt het daarmee niet voor Lucifer, die nu ineens van de duivel een godheid wordt en ineens niet meer zomaar zijn nachtclub kan gaan runnen.

Op Twitter debuteerde de nieuwe trailer voor de serie, die bevestigt dat de bekende Adam uit de Bijbel te zien zal zijn. Die onthulling zie je aan het einde van de video, waarin Linda een coach lijkt te zijn voor Adam, die bij Dr. Linda Martin (een goede vriendin van Lucifer en therapeut) op de bank zit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ruzie op de set van een nieuwe Amazon-serie met Nicole Kidman?
Series / Nieuws

Ruzie op de set van een nieuwe Amazon-serie met Nicole Kidman?

Nicole Kidman zou boos van de set zijn weggelopen van Amazon-serie Expats.

Liep Nicole Kidman weg van de set van Expats? Amazon Studios ontkent het bijzondere gerucht dat gaat rond de serie van Prime Video.

Expats wordt gebaseerd op The Expatriates van Janice Y.K. Lee, en is een Amazon Studios-productie die draait om een hechte groep expats die in Hong Kong leven. De serie heeft rollen voor Kidman, Sarayu Blue, Jack Huston en Ji-young Yoo en is geregisseerd door Lulu Wang.

Heel veel tegenslagen
De opnames van Expats heeft heel wat schandalen te verwerken gekregen de afgelopen paar maanden. Zo was er negatieve pers rond de uitzondering die Kidman kreeg voor de quarantaine die verplicht is voor buitenlanders die naar Hong Kong reizen.

Ook was er kritiek omdat er focus ligt op rijke, vooral Caucasische rijkaards gevolgd worde. Ook had Wang een wat apathische houding ten aanzien van de politieke conflicten in Hong Kong van de afgelopen twee jaar.

En vervolgens was er ineens het verhaal dat Kidman en Wang een ruzie hadden op de set, waarna de actrice van de set zou zijn weggelopen. Dat nieuws wordt nu ontkend door Amazon Studios:

"Nicole heeft het afgerond zoals gepland. Ze ging niet eerder of vroeger weg. Ze heeft altijd andere projecten waar ze verplichtingen voor heeft. De productie is niet vertraagd of in de problemen gekomen. We zouden altijd verder gaan met de opnames zonder haar."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Cowboy Bebop' komt snel met groot nieuws
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Cowboy Bebop' komt snel met groot nieuws

We gokken op een trailer een dezer weken voor Netflix-serie Cowboy Bebop.

De serie Cowboy Bebop is er eentje waar vooral Amerikaanse fans heel erg naar uit zullen kijken. De show was ervoor verantwoordelijk dat anime een doorbraak maakte in de Verenigde Staten en krijgt nu een live-action verfilming van Netflix.

De live-action kijk op de serie moet dit najaar nog te zien zijn op Netflix. Via het Netflix Geeked-account, blijkt nu dat er een groot fanevenement aan zit te komen rond de serie. Het wordt een virtueel evenement met vermoedelijk onder meer trailers en nieuws over releasedata.

Tadum fanevent
Tadum heeft zo, als verwijzing naar het logo van Netflix. Het geluidseffect staat wereldwijd bekend en dus had het team achter het evenement de indruk dat er geen betere keuze dan deze zou zijn voor het evenement.

Het evenement vindt op 25 september plaats en belooft "exclusieve nieuwe blikken op Strangers Things, The Witcher en Cowboy Bebop" met zich mee te brengen.

De serie is in november te zien op Netflix. Het is een ruimte-western die draait om drie premiejagers, ofwel 'cowboys', die allemaal proberen te ontkomen aan het verleden. Ze verschillen enorm van elkaar: Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine. Maar samen vormen ze een crew die op de gevaarlijkste criminelen van de wereld jagen.

Hieronder kan je de aankondiging zien:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult bizarre trailer van 'Hellbound'
Series / Trailer

Netflix onthult bizarre trailer van 'Hellbound'

Hellbound klinkt heel erg tof en wordt snel gelanceerd op Netflix!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Train to Busan-regisseur Yeon Sang-ho keert terug naar het kleine scherm. Hij maakt een nieuwe Zuid-Koreaanse serie voor Netflix, Hellbound getiteld.

De serie Hellbound wordt gebaseerd op de comic The Hell die hij zelf samen met Choi Kyu-seok schreef.

Hellbound van Netflix
In de serie Hellbound verschijnen plotseling bovennatuurlijke 'engelen' op Aarde. Zij veroordelen mensen tot de hel. Met hun plotselinge verschijning komt ook een mysterieuze religieuze sekte op die de New Truth Church heet en claimt dat de engelen de wil van God vertegenwoordigen.

Het fenomeen wordt in de comic en straks dus ook in de serie onderzocht door drie behoorlijk verschillende onderzoekers: politierechercheur Jin Kyung-hoon (Yang Ik-june), televisiejournalist Bae Young-jae (Park Jeong-min) en advocaat Min Hey-jin (Kim Hyun-joo).

De leider van de New Truth Church wordt gespeeld door acteur Yoo Ah-in, die doorbrak met zijn rol in Burning. De serie moet dit jaar nog te zien zijn tijdens het Toronto International Film Festival.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead': Maggie doet iets gruwelijks
Series / Nieuws

'The Walking Dead': Maggie doet iets gruwelijks

Het personage Maggie stond voor een moeilijke keuze in The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maggie (Lauren Cohan) heeft een hartverscheurende beslissing gemaakt in The Walking Dead. Na een aanval die ertoe leidde dat de meeste Wardens dood zijn en Alden dodelijk gewond is, moeten Negan en Maggie doorgaan en proberen voorraden te vinden.

Terwijl Alexandria verhongert en voorraden nodig heeft, braakt Alden dus gewond. Maggie moet hem maar even achterlaten en hem daarna komen halen, vertelt Alden. Dat moet wel, want anders zal Alexandria niet gered worden en sterft iedereen misschien wel.

Samen verder gaan
Negan vindt dat Maggie het moet doen. "Het is gemakkelijk voor jou, niet waar?" bijt ze hem toe. "Roekeloos omgaan met andermans leven. Maar jij beslist niet meer over wie er leeft en wie er sterft. Het is jouw schuld dat we hier zijn. Dat is jouw schuld. Omdat jij alles verwoest hebt dat we opgebouwd hadden."

Daar gaat Negan niet eens tegenin: "Je moet nog steeds een keuze maken."

En dat doen ze, want Alden blijft achter in een kerk, met een mes en wat voorraden. "Maggie moet een hartverscheurende keuze maken om door te gaan en Alden achterlaten," zegt showrunner Angela Kang in The Walking Dead: Episode Insider. Voor Negan geldt dat hij wel weet dat Maggie geen advies nodig heeft. "Maar dat wil niet zeggen dat hij dat dan niet gaat geven."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Auch: 'Mr. & Mrs. Smith' verliest een grote naam
Series / Nieuws

Auch: 'Mr. & Mrs. Smith' verliest een grote naam

Phoebe Waller-Bridge vertrekt bij de Mr. and Mrs. Smith-serie die eraan zit te komen.

Phoebe Waller-Bridge is vertrokken bij Prime Video-serie Mr. and Mrs. Smith. Creatieve meningsverschillen met acteur Donald Glover liggen daaraan ten grondslag.

In Mr. and Mrs. Smith krijgen we een nieuwe versie van het verhaal van de film uit 2005 te zien. Daarin speelde Brad Pitt de rol van John en Angelina Jolie die van Jane. Zij waren twee huurmoordenaars die verliefd werden en trouwden, zonder elkaar te vertellen over hun beroep. De film is berucht vanwege de chemie tussen Pitt en Jolie, die uiteindelijk een relatie kregen, ook al was Pitt toen nog aan het daten met Jennifer Aniston.

Helaas vertrokken
In de Prime Video-serie zouden Glover en Waller-Bridge de hoofdrollen krijgen. Maar de boel gaat niet door, want vandaag blijkt dat de actrice vertrokken is bij de serie.

The Hollywood Reporter stelt dat de actrice en schrijfster de serie puur verlaten heeft vanwege creatieve verschillen met haar vriend en co-ster Glover. Het tweetal had elkaar leren kennen op de set van de film Solo: A Star Wars Story en blijft bevriend.

Wel liggen de verschillende visies die zij voor de serie hadden te ver uit elkaar. Amazon zoekt nu een nieuwe actrice die de rol van Waller-Bridge over zou kunnen nemen. De opnames moeten volgend jaar van start gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
White Vision heeft nog wel een toekomst na 'WandaVision'
Series / Nieuws

White Vision heeft nog wel een toekomst na 'WandaVision'

Paul Bettany weet nu al waar hij heen zou willen met White Vision na WandaVision.

Mocht hij de kans krijgen om terug te keren als White Vision, dan heeft acteur Paul Bettany een goed idee van waar het heen zou moeten met het Marvel-personage. Hij was voor het eerst als White Vision te zien in de serie WandaVision.

Bettany is al sinds het begin onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Hij leende zijn stem aan het AI-systeem JARVIS van Iron Man. En sinds 2015 is hij fysiek te zien als Vision.

White Vision
In WandaVision speelde Bettany een dubbelrol. Niet alleen was hij de versie van Vision die de fans van Marvel Studios al kennen. Ook was hij te zien als White Vision, die in de laatste twee afleveringen figureerde.

Hij was door SWORD gemaakt als wapen uit de originele onderdelen van Vision. In eerste instantie was hij een tegenstander, maar een existentieel gesprek met Vision gaf hem een nieuw doel in het leven, waarna hij weg vloog en zijn toekomst onduidelijk was.

Bettany hoopt heel erg dat een terugkeer er in zit. "Daar zijn al wat geruchten over gegaan. Ik wil niets verpesten, maar weet wel hoe het zou kunnen lopen met White Vision. We zullen het zien."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.